2777
2789
عنوان

دندان آسیاب دوم

37634 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کسایی که تجربه ای از دندون دراوردن بچشون دارن میشه بیان بگن در مورد دندون های کرسی دوم( آسیاب دوم) یعنی اون اخریا ته فکه و اخرین دندونای شیری هستش میشه تجربه هاتونو از علائ بچتون بگین ممنون میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبم کرده؟

تبی که واسه دندون باشه نه تو این سه ماه اخیر خیلی تب کرده ولی ویروسی بود

ولی معلومه میلی درد داره

پسر من واسه هیچکدوم از دندوناش انقدر اذیت نشد اصلا نمیفهمیدم کی دندون دراورده ولی اینا خیلی اذیتش میکنه تو خواب از دردش حیغ میزنه بعد همش دستش و میزنه به لپش

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
تبی که واسه دندون باشه نه تو این سه ماه اخیر خیلی تب کرده ولی ویروسی بود ولی معلومه میلی درد داره ...

پسر منم این جوره سه ماهه که همش ویروسای بدی میگیره الان از ویروس قبلیش هنوز یه ماه نگذشته دوباره از پریروز داغ کرده بی دلیل تب خفیف همش ۳۷.۶ اینا دیشب تا ۳۸ هم رف ولی بالاتر نمیرف میگی از دندوناشه که اینقدر  ویروس میگرفته؟ تب الانش از چیه بخدا موندم دیگه علامت دیگه نداره همش دستاشو تو گوشش میکنه یا رولپش دست میکشه  و وسط خواب با جیغای بدی پا میشه و یا تو خواب ناله میکنه تبش کمه الان خنکه منقطعه قطع و وصل میشه موندم ببرمش دکتر یا نه؟😔

پسر منم این جوره سه ماهه که همش ویروسای بدی میگیره الان از ویروس قبلیش هنوز یه ماه نگذشته دوباره از ...

نه به خاطر دندون نبود من از وقتی پسرمو از شیر گرفتم انواع و اقسام ویروسارو کرفت

تب دندون خفیف هست الان که میگید تبش از ۳۸ بالاتر نمیره فکر کنم دندونه چون تب ویروسی خیلی بالا میره

ان شاءالله زودتر در بیاد بچه ها یه نفس راحت بکشن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
پسر منم همین علائم و‌داره با این تفاوت که تو‌روزم خیلی بهانه گیرو بداخلاق شده

سلام نازان جان پسر من پایینیا رو درآورده بالا سمت چپ درآورد خیلی اذیت شد الان سمت راست فک کنم درمیاره آسیاب دوم خیلی اذیته ولی لثش هیچی معلوم نیس

خدایا پناهم باش ک بهترین پناهی😍💚💙💜💛🧡❤
پسر منم این جوره سه ماهه که همش ویروسای بدی میگیره الان از ویروس قبلیش هنوز یه ماه نگذشته دوباره از ...

عزیزم توروخدا جدا میدین،پسر شما چند سالش بود منظورتون دندان های اسیاب هستن که تو ۶سالگی درمیان؟ اخه دختر من تمام علایم پسر شما داره ،دوتا بالایی دراومده،پایینی داره درمیتد،تو این دوماه همش مریض میشه،الانم فقط تب داره