2777
2789
عنوان

نمیدونیم به کجا مهاجرت کنیم؟

461 بازدید | 10 پست

ما به کمک یکی از دوستان نزدیک شوهرم از طریق سرمایه گذاری توسط دوستش میخوایم اقدام کنیم 

کدوم کشور اروپایی رو برای سرمایه گذاری مناسب میدونید؟

ما هم میتونیم تو صنعت رستوران داری مشغول به کار بشیم 

هم اینکه تاسیس  شرکت کامپیوتری و نرم افزاری و سخت افزاری فعالیت کنیم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برای سرمایه گذاری طرح میخواد و ما سردرگم و نمیدونیم رستوران بزنیم بهتر یا شرکت تاسیس کنیم 

کدوم کشورا تو این زمینه خوبن که بریم؟

حالا ما نمیدونیم کدوم کشور مناسب ما هست

کسی اطلاعی نداره ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر ایرانیا میرن سوئد و استرالیا و کانادا

من مد نظرم سوئد یا آلمان هست

کسی از این دو کشور اطلاعاتی داره؟

میخوایم یه کشوری باشه که سیستم اموزشی خوبی داشته باشه آینده ی بچم خیلی برام مهم دلیل اصلی مهاجرتمم همینه

کسی نزدیکانش سوئد یا آلمان هستن؟چیزی میدونید از این کشورها ؟

آی تی تو کدوم کشورها بیشتر خواهان داره؟

مهاجرت حتما نباید به کشور دیگه باشه

مهاجرت میتونه اتاق خوابتون باشه. میتونه حیاطتون باشه میتونه...

(طنز این روزاهای ای نستا😁😂😂😂😂)

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

از نظر نظام آموزشی هم سوئدی و هم آلمان سیستم پیشرفته ای دارن، ولی از نظر آب و هوا فکر کنم آلمان بهتر باشه. البته سلیقه است و اینکه چقدر میتونی سرما و تاریکی و روشنایی طولانی مدت رو تحمل کنی