2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه کمکم کنید

348 بازدید | 12 پست

سلام ببخشید یه راهنمایی کوچولو میخاستم.من در حاله اقدامم و 3 ماه که پریود نشدم بعد الان پریود شدم 2هفته طول کشید و دیروز رفتم حموم غسل کردم پریودیم نیومد اخر شب رابطه داشتیم باز دوباره پریود شدم خسته شدم 13روزه طول کشیده و کم خون شدم فعلا تا دوهفته دیک هم نمیتونم برم دکتر راه حل دیگه بغیر از دکتر هست؟

واييييييييي با اين وضعيت چرا نرفتي دكتر؟؟؟ اقدام هم هستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

اره اقدامم هستم یکسال و چهار ماه خسته شدم از بس رفتم دکتر و حامله نشدم براهمون 3ماه پیش دیگه دکتر نرفتم الانم اوضاع اقتصادیم جوریه که تا دوهفته دیکه نمیتونم برم فعلا جیکار کنم که پریودیم تموم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اقدامم هستم یکسال و چهار ماه خسته شدم از بس رفتم دکتر و حامله نشدم براهمون 3ماه پیش دیگه دکتر نر ...

اگه 3ماه نشدی چرا بی بیچک نزدی این اولا دوما شاید حامله بودی و سقط شده وبعدش اگه امپولو این چیزا زدی شاید کیست شده خیلی خطریه اگه پول هم نداری و اوضاع اقتصادی خوبی هم نداری گلم پاشو برو بیمارستان دلتی هزینش پایینه

اره اقدامم هستم یکسال و چهار ماه خسته شدم از بس رفتم دکتر و حامله نشدم براهمون 3ماه پیش دیگه دکتر نر ...

ببین شما اگه شکمو پهلو داری سعی کن چند کیلو لاغر بشی بعد اقدام کردی حتما خودت قبل از همسرت ارضاع بشی تا اسپرمای همسرت به راحتیدر محیط اماده خودشونو برسونن به رحم اونحا تا 5روز زنده میمونن نگران نباش در ضمن سعی کن سکستون بصورت برعک باشه تا اسپرما نزدیکه وازن سما خالی بشه به امید موفقیت

اگه 3ماه نشدی چرا بی بیچک نزدی این اولا دوما شاید حامله بودی و سقط شده وبعدش اگه امپولو این چیزا زدی ...

نه عزیز بی بی چک زدم مطمعن بودم حامله نبودم بیمارستان دولتی مخصوص نازایی رفتم تهران رسیدگی نمیکنن.یکی دو هفته دیگ میرم متخصص فقط میخام فعلا پریودیم تموم شه 

ببین شما اگه شکمو پهلو داری سعی کن چند کیلو لاغر بشی بعد اقدام کردی حتما خودت قبل از همسرت ارضاع بشی ...

آبجی جان هر روشی بگی امتحان کردم فعلا که شوهرم رفته ازمایش اسپرم بهش گفتن تعداد اسپرم 70میلیون اما جهشش کمه باز فرستادنش سونوگرافی ک ببین باید واریکسول کنه یا نه

آبجی جان هر روشی بگی امتحان کردم فعلا که شوهرم رفته ازمایش اسپرم بهش گفتن تعداد اسپرم 70میلیون اما ج ...

ایشالله به حق فاطمه زهرادامنت سبز بشه فکرشو نکن توکل کن سوره یاسینو بخون قلب قرانه