2777
2789

جدیدا نخریدم قیمت ندارم.امشب سالگرد عقدمونه میخوام کیک درست کنم.بنظرتون خامه فرم گرفته بخرم یا درست کنم؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

من بسته های نیم کیلوییش رو میخرم۱۰تومن

خب آماده بخری مامه رو هم آسونتره هم ریسکش کمتره 

معجزه ی زندگی من٬جانِ مادر ازتو و خدای بزرگم ممنونم که بااومدنت توی دلم غافلگیرم کردین اون تو مواظب خودت باش میوه ی دلم٬منو بابایی خیلی دوستت داریم و میخوایم زودتر درآغوشت بگیریم .تو ماحصل عشق منو بابایی امیدوارم این نه ماه اون داخل راحت باشی...خانومای گل برای سلامتی کنجدی توی دلم هست یه صلوات بفرستین٬ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بسته های نیم کیلوییش رو میخرم۱۰تومن خب آماده بخری مامه رو هم آسونتره هم ریسکش کمتره 

آره بگیرم بهتره ممنونم دوستم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من قیمت گرفتم ده روز پیش 15 تومن کیلویی

پس قیمتش خیلی بالا نیس نمیدونم چرا فکر میکردم خیلی بیشتر شده

منم ده خریدم بسته بندی از سوپر من ک عاشقه خامه قنادی ام مخصوصا توو سالاد میوه معرکس

😋😋😋سالاد میوه چجوریه؟دلم خواست