2777
2789
عنوان

بارداری پر استرس من

451 بازدید | 11 پست

سلام 

من هفته هجدهم سه هفته اس لک و خونریزی دارم خون قرمز و چند روزم سیاه و غلیظ شده دیروز سونوی انومالی دادم همه چیز خوب بوده،جفتم اوایل سیرکولار بود الان قدامی شده دکترم برا سه شنبه نوزدهم گفته داپلر انجام بدم تا ببینم معلوم میشه چسبندگی جفت دارم یا نه

یه سزارینم داشتم قبلا برعکس بارداری اولم این خیلی بدویار بودم زیر سه ماهم لک دیدم با شیاف رفع شد الان نه با امپول بند میاد نه شیاف دکترمم گفته تو این هفته ها دیگه جواب نمیده خیلییییی استرس کشیدم این مدت گریه کردم ناامید شدم 

دیشب خواب دیدم یه نوازد خانومه رو که داشت غرق میشد نجات دادم و بعدش به یه نوزادی شیر دادم با حرص شیر میخورد و شیرم سرریز میشد هی 

میخام دیگه ناامید نباشم بخدا توکل کنم بالاخره گفتن بارداری جهاد زن هست میخام سعی کنم سربلند بیرون بیام 

لطفا اگه شمام ناامیدین بیایین هر روز به این تاپیک سر بزنیم تجارلمونو بگیم دتا کنیم بارداریمون بی خطر باشه 

فقط یه مامان باردار میفهمه با هربار دسشویی رفتن و خون دیدن چه استرسی بجون آدم میفته 

بیایید در کنار هم باشیم

من شهر غریبم تک و تنها با یه پسر پنج ساله و شوهری که مدام سرکاره و من استرس دارم همش😢😢

بیایین برای همدیگه دعا کنیم دعای مومن در حق مومن زودتر اجابت میشه ....

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

عزیزم انشالله که مشکلت حل میشه نگران نباش

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم انشالله که خدا نی نیت رو صحیح و سالم میذاره تو بغلت  نگران نباش و به خودش توکل کن با ...

توکل بخدا 

بله اصلا هیچی نفهمیدم تو اولی

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

ممنونم از محبت همگی دوستای گلم با دعای خیر شما دوستان من چشمم به لطف بینهایت خداونده

توکل بخدا  بله اصلا هیچی نفهمیدم تو اولی

دقیقا منم سر اولی اصلا نفهمیدم کی حامله شدم و کی تموم شد ولی الان که باردارم هفته پنج لکه بینی داشتم و خدا رو شکر قطع شد اما تا الان هنوز دکتر میگه فقط استراحت کن 

ان شاالله همگی سروقتمپن و راحت نینیامونو بغل میکنیم بلطف خدای مهربان