2777
2789
خودش اتفاقا داستان و نوشت بقيه بخونن نظرشونو بگن همش ميگفت بگين كجاهاشو ويرايش كنم و.... بعد مياد تع ...

اصلا شاخ درآوردم دیدم تعطیل شده. حالا اگه تاپیک خاله زنکی بود حالا حالاها میموندا

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رسیدم به حمومه عروسیش😣

فقط تاپیک جاری و مادرشوهر رو حذف نمیکنن

اه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اصلا شاخ درآوردم دیدم تعطیل شده. حالا اگه تاپیک خاله زنکی بود حالا حالاها میموندا

ني ني يار خوشش نيومده مثيكه بقيه هم نبايد خوششون بياد نظام جمهوري اسلاميست ديگه همه جاي كشور پابرجاست

من رسیدم به حمومه عروسیش😣

اونجا خواهرشون شهين گفتن كه از همه بپرس شب زفاف يعني چي هركي جواب داد ميتونه لختت و ببينه خواهرشوهرش بهش برخورد گفت خب بگو نميخواي حمومت كنيم عمه ليلي هم گفت خب حق داره خجالت ميكشه و ديگه عمه ليلي و مامانش حمومش كردن 

ديگه اماده اش كردن رفتن سوار ماشين شدن اونجا همون پسري كه ديده بود و خوشش اومده بود ازش فهميد مهران اون نيست و مهران يكي ديگه اس موقع عقدم فهميد مثيكه مهران هم از اين عروسي خوشش نمياد ديگه از ليلي جواب بله و ميگيرن و ميرن تو اتاق حجله كه ني ني يار تعطيل ميكنه

من تا تو اتاق حجله كه رفتن خوندم بعدش چي شد اونجا؟

شوهرش میفهمه که بهش علاقه نداره واسش مشروب میاره تا یکم حالش بهتر بشه و کلی مشروب میخورنو تو حالت مستی عمل زفاق انجام میشه ولی عمه لیلی خیلی خونریزی داشته و مهران میترسه ولی لیلی بهش میگه برو بیرون میخواام تنها باشم مهران میره و لیلی گرمش میشه میره پنجره رو باز میکنه که یهو سایه میبینه و صداش میزنه فکر میکنه مهرانه ولی اعلا بوده کلی باهاش حرف میزنه و بهش میگه من میخوام برم فرانسه

هر دقت برگشتم حتما میام پیشت و لیلی بهش میگه صبر کن منم باهات میام بذار لباس بردارم ولی بعدش پشیمون میشه میگه که سرشکستی و بی ابرویی واسم بابام و خانوادمه 

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
اونجا خواهرشون شهين گفتن كه از همه بپرس شب زفاف يعني چي هركي جواب داد ميتونه لختت و ببينه خواهرشوهرش ...

مرسی گلم چقد خوب توصیح دادی بووووس

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍
مرسي بقيه اشو نخوندي؟ 

بعدش انگار میرن یه جایی به عنوان گردش اونجا یه رودخونه بوده و لیلی انگار میخواد خودکشی کنه ... تا اینجا تونستم بخونم که ترکید

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍