روژان_مامان_میشه مدیر عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 عنوان داستان زندگي عمه شوهرم و داشتم ميخوندم | مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 56 پست چرا تعطيل شد؟ امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است.... 1397/04/11 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بينام عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 1976 شما جاهای خوبش بودین من شانسم هنوز عقدم نکرده بودن چه فايده داره داستان نصفه نيمه اصلا اخرش چي شد هيچكدوم نفهميديم ديگه هركي تا يك جايي رسيده حالا كمتر يا بيشتر تا اخر كه نرسيديم
fatiw21 عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 3642 داستان بود یا واقعیت ؟؟ عمه شوهرش اینقدر با جزییات همه چی رو تعریف کرده بود ؟؟ واقعی بود باجزییات تعریف نکرده بوداستارترخودش یکم بهش شاخ و برگ داده بود بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
baharrrrr7719 عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 780 اره حیف شد خیلی جالب بود دختره هیچی بلد نبود دوس داشتم بدونم چطور برخورد میکنه ... من همیشه برام سوال بوده قدیمیا چطور بودن توی رابطه یکیم ک اومدم بفهمم اینطوری شد زنی که 👧 خرج داره ارج داره
66لیلا عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 4740 من نمیدونم تو زندگی خودشون چه جوری میگذره حتما گرده افشانی میکنن آره دقیقا اینا واقعیته همه هم درباره اش میدونن دیگه پنهان کاری خیلی بی معناس ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21766 فكر كنم بخاطر حيض و اين چيزا داشت تعطيل كردن ولي خيلي مسخره اس يعني الان يك دختر دوساله هم ميدونه اي ... فكر نميكنم كسي گزارش زده باشه شايد ني ني يارمداشته ميخونده به مزا جشون سازگار نبوده هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
66لیلا عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 4740 از همینجا میگم خانم جلسه ایها که گزارش زدین خیلی حقیرین ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟
baharrrrr7719 عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 780 من نمیدونم تو زندگی خودشون چه جوری میگذره حتما گرده افشانی میکنن اینا همون سریالای شبکه سه ب دردشون میخوره ک زنه با روسری ی اتاق دیگ میخابه بچه دارم میشه زنی که 👧 خرج داره ارج داره
آزیلی عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 3605 فكر كنم بخاطر حيض و اين چيزا داشت تعطيل كردن ولي خيلي مسخره اس يعني الان يك دختر دوساله هم ميدونه اي ... اخه مگه این چیزا رو وقعا کسی نمیدونه تا صفحه چند خوندی از حیض رد شده بود شب زفاف داش کارا بدبد کردن 😂ولی خدا کنه برگردههههه😭😭😭😭 خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
بينام عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 1976 اها عجب فکر کنم از اونجا ک کلمه زفاف و پریود و .....اومده تو تاپیکش یه عده بهشون برخورده گزارش زدن ع ... ني ني يار مگه خودش نميره بررسي كنه همينطوري هركي گزارش زد بايد بگه چشم يعني درسته شما كه ميگي درسته ديگه من نميرم از عقلم استفاده كنم يكم بررسي كنم تا حالا چندمورد اينطوري ديدم كه عمل كردن فقط كافيه يكي همينطوري گزارش بزنه بدون بررسي تعطيل ميكنن
روژان_مامان_میشه مدیر استارتر عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 حس ميكنم به شعورم توهين شده 😑 امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
بينام عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 1976 اخه مگه این چیزا رو وقعا کسی نمیدونه تا صفحه چند خوندی از حیض رد شده بود شب زفاف داش ک ... چه ميدونم شايدم اينايي كه تعطيل ميكنن نميدونن خودش تاپيكشو قفلم كرده بود فكر كنم