2777
2789
عنوان

بچه ها

182 بازدید | 14 پست

من دیروز مجبور به سقط شدم توی ماه پنج بارداری! تمام آزمایشات و سونوگرافیا هم خوب بودن بجز یکیش که مشکوک بود و آزمایش سل فری دادم و خیالم هم ازون مورد راحت شد چون جوابش منفی بود! تازه چند روز بود که تکوناشو احساس میکردم😢 تا اینکه دوروز تکوناشو احساس نکردم رفتم سونوگرافی که متوجه شدم که از دستش دادم😢 از احساساتم نمیتونم بگم که چقدر داغونم! وقتی با زور آمپول فشار و قرص با دردی شدید و وحشتناک بدنیا اوردمش ،توی آزمایشگاه گفتن مشکل بند ناف داشته و اینکه از همون ابتدا بند ناف بدرستی خونرسانی نمیکرده به جنین،متعجب ازین بود که چطور سونوگرافی متوجه نشده!! خواستم اینو بگم واستون که شما هم موقع سونوگرافی حتما وضعیت بند ناف هم بپرسید تا به سرنوشت من دچار نشید

عززززیزم😞

گاهی وقتا باید یه نقطه بزاری باز شروع کنی،باز بخندی😊،باز بجنگی😲،باز بیفتی و محکمتر پاشی😐،گاهی باید یه لبخند☺ خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی مرسی که یادم دادین به خودم تکیه کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم،منم منتظر جواب آزمایش سلفری ام،،اخه چطور سونو تشخیص نداد؟یعنی راهی به جز سقط نبود؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

بچتون دختر بود؟😔

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
آخی عزیزم،منم منتظر جواب آزمایش سلفری ام،،اخه چطور سونو تشخیص نداد؟یعنی راهی به جز سقط نبود؟

واقعا نمیدونم!سونوگرافی خوب و دقیق هم رفته بودم یه جا هم نرفتم که بگم فلان سونوگرافی اشتباه کرده!! دوسه جای مختلف و خوب رفته بودم هیچکدوم دقت نکردن

واقعا نمیدونم!سونوگرافی خوب و دقیق هم رفته بودم یه جا هم نرفتم که بگم فلان سونوگرافی اشتباه کرده!! د ...

خدا بهت صبر بده،،انشاالله به زودی یه نی نی سالم بیاد تو دلت،،دعا کن جواب سلفری منم خوب در بیاد

خدا بهت صبر بده،،انشاالله به زودی یه نی نی سالم بیاد تو دلت،،دعا کن جواب سلفری منم خوب در بیاد

قربونت عزیزم❤ ایشالا که نی نی صحیح و سالم باشه و بزودی بغلش کنی،  لذت داشتن بچه رو نمیتونی با چیزی برابر بدونی، نعمت داشتنش از هرچیزی قشنگتر و بهتره، من بارداری دومم بود با وجود درد شدیدی که دیروز کشیدم و اون ماه های بدی که حالت تهوع شدید داشتم اما باز منتظرم بدنم روپا شه و بتونم اقدام کنم