2777
2789
عنوان

بارداری

197 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من هفته ۲۲بارداری هستم از دیشب زیر شکمم درد خفیفی داره که بعضی وقتا ول میکنه بعد میگیره الانم احساس کردم دورنافم سفت شده کسی میدونه علتش چی میتونه باشه فعلا تا عصر نمیتونم برم دکتر😢😢😢

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناف و شنیدم جفت بزرگ میشه برای زیر دلم تا عصر دراز بکش چاره نیست. 

خیلی نگرانم نکنه زایمان زودرس باشه نی نیمو از دست بدم😭

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
منم اخر ٢١ هستم جن روزه حس درد پريودي خيلي خفيف زير شكمم داشتم نافمم كشيده ميشد امروز خبري نيس صب ...

الان دیگه درد نداری؟

من ٢٠ هفته زايمان زود رس شدم 

البته به موقع رفتم بيمارستان و بستري ام كردن برام حلقه پساري گذاشتن

علائم تو بگو ؟

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
من ٢٠ هفته زايمان زود رس شدم  البته به موقع رفتم بيمارستان و بستري ام كردن برام حلقه پساري گذا ...

من قبل بارداریم عفونت کمی داشتم چندروز پیش موقع ادرار سوزش داشتم الانم از دیشب درد خفیفی زیرشکمم هست که بعضی وقتا خوب میشه یه درد خفیفی هم تو کمرم ویه لحظه حس کردم دورنافم سفت شد😢

من قبل بارداریم عفونت کمی داشتم چندروز پیش موقع ادرار سوزش داشتم الانم از دیشب درد خفیفی زیرشکمم هست ...

علائم سردرد شديد هست، سفت شدن شكم ، و درد پريودي

حتما برو دكتر

اگر خدايي نكرده زود رس باشه نميدوزن حلقه پساري ميزارن و بايد استراحت مطلق بشي

حتما سونو كه انجام دادي بگو طول سرويكستم اندازه بگيرن

راستي حالت تهوع نداري ؟

كدوم سكت شكمت بيشتر درد داره

علائم سردرد شديد هست، سفت شدن شكم ، و درد پريودي حتما برو دكتر اگر خدايي نكرده زود رس باشه نميدوزن ...

نه حالت تهوع وسردرد ندارم کلا زیر شکمم درد میگیره سمت خاصی نیس یعنی اگه حلقه بذارن نی نی میمونه؟

نه حالت تهوع وسردرد ندارم کلا زیر شکمم درد میگیره سمت خاصی نیس یعنی اگه حلقه بذارن نی نی میمونه؟

اره بابا نگران نباش

شايد عفونت إدرار باشه

من به خاطر حلقه دوبار عفونت الدرازي گرفتم

زير شكم خيلي درد ميگيره

ازت پرسيدم كدوم سمت چون ممكنه آپانديس باشه

ولي اگه كل زير شكمت باشه احتمال عفونت زياده

بري دكتر برات آز كشت إدرار مينيويسه ، با دست هم داخلي معاينه ميكنه دهانه رحمت در چه وضعيته 

براي عفونت سفالكسين ميدن ٣٠ تا هر ٦ ساعت

نزديكي هم نبايد داشته باشي

اره بابا نگران نباش شايد عفونت إدرار باشه من به خاطر حلقه دوبار عفونت الدرازي گرفتم زير شكم خيلي ...

خیلی ممنون عزیزم😘

من از ٢٠ هفته حلقه گذاشتم

الان ٣٣ هستم

چون استراحت مطلقم و قند بارداري هم دارم دكترم گفت ٣٨ هفته ختم بارداري ميكنه

اگه تا قبلش طبيعي زايمان نكنم ٣٨ هفته سزارين ميشم

نگران نباش

فقط بيمارستان درست حسابي برو

من از ٢٠ هفته حلقه گذاشتم الان ٣٣ هستم چون استراحت مطلقم و قند بارداري هم دارم دكترم گفت ٣٨ هفته خ ...

انشالا نینیتو سالم بدنیا بیاری وبغل بگیری❤❤