2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

312 بازدید | 15 پست

دوستان اینجا کسی هست که تو یکی از شهرهای ترکیه زندگی بکنه؟ ما میخوایم مهاجرت کنیم. میخوایم ببینیم از نظر هزینه ها و شرایط فرهنگی و اجتماعی بهتر از ایران هست آیا و راضی هستید از مهاجرت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من دیشب خواب دیدم رفتیم ترکیه واسه همیشه زندگی کنیم.زنگ زده بودم به مامانم اینقدر تو خواب گریه کردم به مامانم میگفتم من طاقت ندارم اینجا بمونم داشتم از گریه هلاک میشدم که بیدار شدم😐

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

ترکیه خوبه جایه خوبیه ولی ایرانیای مقیم اونجا خیلی فیس و افادده میان خیلی ...من دوسال زندگی کردم کلا یا دو سه نفر بیشتر دوس نشده بودم زبانشم با اینکه ترک نبودم تا حدودی یاد گرفتم

ترکیه خوبه جایه خوبیه ولی ایرانیای مقیم اونجا خیلی فیس و افادده میان خیلی ...من دوسال زندگی کردم کلا ...

مخارجش واسه یک نفر چه جوریه کار گیر میاد ؟

کار معمولی 

اخه من میخوام مستقل بشم 

مخارجش واسه یک نفر چه جوریه کار گیر میاد ؟ کار معمولی  اخه من میخوام مستقل بشم

مخارجش نسبتا خوبه چون همون مقدار ک حقوق میگیری متناسب با همونه ولی اگه اونجا نری سرکار و از اینجا پول ببری زود پولت تموم میشه چون پول ایران خیلی خیلی بی ارزش شده  من اولین بار رفتم واسه زندگی ن فقط تفریحی بود رفتم کافه قلیون ۱۵۰ تومن ب پول ایران😓😓😓😓 سیگار ۲۰ تومن..😃

3 ماه اول که بری همه چیت رایگانه.  بهت جا غذا میدن ولی تا 3 ماه فقط فرص داری کار ومسکن پیدا ک ...

واقعا؟ چه جالب. با خرید ملک میشه اونجا اقامت گرفت؟ اون وقت باید کجا ساکن باشی تو اون سه ماه که بهت رسیدگی کنن؟

واقعا؟ چه جالب. با خرید ملک میشه اونجا اقامت گرفت؟ اون وقت باید کجا ساکن باشی تو اون سه ماه که بهت ر ...

نه بابا این پناهندگیو میگه...باید پناهنده شی ۳ ماه کمپ بمونی...تو ک مخای قانونی بری با خرید ملک اقامت میدن

واقعا؟ چه جالب. با خرید ملک میشه اونجا اقامت گرفت؟ اون وقت باید کجا ساکن باشی تو اون سه ماه که بهت ر ...

دکترای چی داری؟شاغلی؟منم بچه هام پشت سر هم ان.دخترم الان ۳ سال پسرم ۱ سال...باز تو سنت خوبه من ۲۲ سالمه الان..ما هم فکر مهاجرت ب ترکیه ایم.همسرت چه کارس؟