2777
2789
عنوان

بیمه آتش سوزی رایگان

253 بازدید | 3 پست

دوستان بیمه ماهان تا پایان جام جهانی بیمه آتش سوزی رایگان میده و این بیمه رو بدون هیچ قید و شرطی به تمامی ایرانیان در هرجا که باشند رایگان ارسال می کنه !

این یه حرکت فرهنگی بزرگ است که تازه شروع شده تا کمک کنه به ما تا ریسک های زندگیمون رو کاهش بدیم .

به لینک زیر برید و خونتون رو رایگان بیمه کنید 

کلیک کنید

فراموش نکنیم که حتی اگه مستاجر باشیم می تونیم بیمه آتش سوزی رایگان بگیریم و وسایل خونمون رو بیمه کنیم 

و تا 50 میلیون هر اتفاقی برای خونمون افتاد خسارتشو بیمه پرداخت می کنه .

ثبت نامش هم کمتر از 5 دقیقه زمان می بره .

رایگان😒😒😒مشکوکه

این بیمه رایگان است و تا الان حدود 7 هزار نفر درخواست دادند و بیمه آتش سوزی تحویل گرفتند
بیمه ماهان هم زیر نظر هواپیمایی ماهان و مرکز توسعه تجارت الکترونیک فعالیت میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آتش سوزی از سوانح خسارت بار در همه جهان است. سالانه چندین مورد مرگ ناشی از سوختگی در حوادث آتش سوزی ثبت می شود که بسیار دردناک و تاسف آور است. آتش سوزی در همه نقاط جهان موجب خسارت های مالی بسیار زیادی نیز می شود. خسارات جانی ناشی از آتش سوزی قابل جبران نیستند ولی با استفاده از بیمه آتش سوزی می توان بخش زیادی از خسارت مالی را تحت پوشش قرار داد.

آتش سوزی از مواردی است که در حیطه بیمه اموال قرار می گیرد. با خرید بیمه های اموال می توانید لوازم و اثاثیه را در برابر خطراتی ناشی از حوادث و خطر آتش سوزی بیمه کنید. با توجه به شرایط بیمه نامه آتش سوزی در صورت وقوع حریق، خسارت مالی از سوی شرکت بیمه جبران خواهد شد. این بیمه نامه شامل آتش سوزی های عمدی نمی شود.

طبق قانون راهنمایی و رانندگی توقف در زمان وقوع تصادف و ایجاد ترافیک برای خسارت های مالی که میزان خسارت از مبلغ 110 میلیون ریال (حداقل پوشش مالی ‌بیمه شخص ثالث )کمتر باشد، ممنوع است و جریمه مالی به همراه خواهد داشت. در چنین زمانی طرفین می‌بایست خودرو خود را به سمت راست جاده یا خیابان منتقل کنند. در شرایطی که به دلایل مختلف که در بالا گفتیم صحنه تصادف به‌هم بخورد؛ قبل از آن حتما فیلم و عکس کافی از محل حادثه بگیرید.

در زمانی که تصادف در بزرگراه ها، تونل های شهری و تقاطع ها اتفاق بیوفتد، و طرفین به توافق نرسند، پلیس راهنمایی و رانندگی با استفاده از فیلم هایی که توسط دوربین های شهری ضبط شده است اقدام به ترسیم کروکی می‌نماید.

اولین نکته در بیمه تصادفات رانندگی به‌هم نزدن صحنه تصادف است. در حوادث رانندگی تا زمان رسیدن افسر راهنمایی و رانندگی لازم است که از به‌هم زدن تصادف جلوگیری کنید این کار تشخیص مقصر و زیاندیده را برای افسر راهنمایی و رانندگی دشوار نموده و احتمال خطا در درج اطلاعات صحیح برای ترسیم کروکی را افزایش می‌دهد.