2777
2789

سیتی سنتر

خاقانی

پاساژ کوثر

سپاهان

من برای عقد برادرم یه لباس شیک و مدل کوتاه میخوام .اینکه میگن خاقانی و کوثر گرونن یعنی همچین لباسی چقدر دارن حدودا؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد

هر چهارجا قیمتا بالاعن.باید بگردی یچیز مناسب پیدا کنی

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبقه بالا سپاهان لباس راحتتر پیدا کردم تا تو کوثر .قیمتهای کوثر هم الکی گرونه من بعضی لباسا بوده که تو انقلاب یا سپاهان دیدم با قیمت ماسب ولی تو کوثر دقیقا دوبرابر بود که هیچ فرقیم باهم نمیکرد و مارکشم یکی بود

پاساژ انقلاب برو دوطبقه کامل فقط لباس مجلسی داره .سپاهان اونطرف خیابونه این پاساژ طرف مقابل

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
من از شهرکرد میام نمیتونم خیلی همه جارو بگردم.پس سیتی را حذف میکنم.بچه ها مثلا میگن پاساژ کوثر گرونه ...

پاساژ کوثر لباس مجلسیاش از ۵۰۰ شروع میشه

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐