2777
2789
عنوان

شما اینجوری بودید؟

163 بازدید | 11 پست

هفته ی 34  ام  دوستان.  ولی حرکات جنین از روشکم درست دیده نمیشه  و اغلب داخل حسش میکنم. 

ولی خیلیا رو دیدم از رو شکم انقدر بالا و پایین میشه بچه شون. چرا برای من اینجوری نیست آخه😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز من به دکترم گفتم، گفت هر بچه ای روحیات خاص خودشو داره. احتمالا شما خودت یا همسرت هم فرد آرومی ...

اره من که رو به افسردگی ام .چون از ماه اول تو خونه رو تخت استراحتم و تمام کارا رو مامان و همسرم میکنن. زیااادی آرومم😥

نمیدونم تو سونو نوشته. لترال چپ و فوندال.. جنین سرش پایینه و پاها بالا و همیشه پهلوی راسته

همه چیز بستگی به قرار گیری جفت توی شکمت داره
اگه جفت جلوی رحمت باشه و بچه عقب باشه جفت مثل یه سپر یا ضربه گیر جلوی ضربات بچه رو می گیره

درسته اینو شنیدم اما سونو رو متوجه نمیشم که یعنی چی.

اگه تو سونو بنویسه جفت قدامی یعنی همین که من گفتم حالتای دیگه چپ و راست رحم هست و اونایی که حرکت بچه خیییلی واضه از روی شکم حتی دیده میشه بر عکس جفت قدامی هست یعنی جفت سمت ستون فقراته و بچه جلوی شکم
برای شما ظاهرا در طرفین رحمتون هست

چااق خیلی نه.. اما لاغر اصلا نیستم.😆😆

برای همین مشخص نمیشه وقتی طرف لاغره دیواره شکمش ظریفتره 

من الان هفته 20 هستم منم مثل شما چاق نیستم ولی لاغر هم نیستم ولی تکونای بچه رو تازه حس میکنم