2777
2789

سلام... 

مدتهاست به این موضوع فکر میکنم... چه ویژگی هایی هست که باعث میشه یه مادر بشه یه مادر خوب و بچه های خوب تربیت کنه؟ خوب هم از نظر بچه هاش هم جامعه...

ممنون میشم هر کس که نظر خاصی داره مشارکت کنه تا به یه جمع بندی برسیم..‌ 

به بچه اش انسان بودنو یاد میده

فکر میکنین توی اجتماع امروز که همه چی بر مبنای منفعت آدمهاست،  انسانیت و یاد دادنش به بچه باعث آسیبش نمیشه؟ اصلا چطوری باید یادش بده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکنین توی اجتماع امروز که همه چی بر مبنای منفعت آدمهاست،  انسانیت و یاد دادنش به بچه باعث ...

من به بچه ام یاد میدم با اونایی که دنبال منفعت شخصیشون هستن رابطه نداشته باشه و اگرم مجبور به رابطه باشه قوی باشه در برابرشون

کج کلاه خان یارمه

من خیلی وقت ها به تربیت بچه م و اینکه چه کار کنم که مادر خوبی باشم و تربیت درستی داشته باشه فکر میکنم. 

خیلی وقتا که آدمهای بی اراده و سردرگم و عصبی و یا با خیلی از مشکلات دیگه رو می بینم که این مشکلات شون از کودکی شون نشئت گرفته خیلی می ترسم... میترسم یه وقت مدیون بچه م بشم.‌‌..

مادری که با فرهنگ و با ادب باشه.خاله زنک نباشه و یک سره تو کوچه خیابون نباشه

صبور باشه و بخاطر منافع شخصیش بچه شو کتک نزنه یا اذیت نکنه

مادری که فحش نده قلیون نکشه اهل دود نباشه

مادری که مهربون و با حوصله باشه منظم باشه واسه کاراش و زندگیش برنامه ریزی داشته باشه

مادری که عاشق پدره بچه باشه و عشق رو تو خونه جاری کنه

و مهم تر از همه مادر خوب باید حتما حتما حتما صداقت داشته باشه و از ظاهر سازی و دورویی دوری کنه

Hold on God knows what he's doing
ممنونم 

خواهش میکنم.سخنرانیهای استاد سید علیرضا تراشیون عالیه برای تربیت فرزند .از رادیو معارف دانلود کنید

همچنین در کنار تربیت فرزند.خودسازی نقش مهمی در زندگی داره که با گوش کردن به سخنرانیهای استاد پناهیان میتونیم بهش برسیم.کانال استاد پناهیانhttps://eitaa.com/panahian_ir

و یک کانال عالی دیگه پیشنهاد میدم عضو بشویدhttps://eitaa.com/IslamLifeStyles

گناه یعنی خداحافظ مهدی
خواهش میکنم.سخنرانیهای استاد سید علیرضا تراشیون عالیه برای تربیت فرزند .از رادیو معارف دانلود کنید ...

ممنونم واقعا. من خیلی قبلا مطالعه میکردم‌ خیلی هم به این مباحث علاقه دارم. متاسفانه مدتی بود بخاطر مشکلات بچه   ... خیلی به مطالعه نمی رسیدم‌ 

ممنونم بابت پیشنهاداتون. حتما مراجعه میکنم به کانالایی که معرفی کردین.