2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یا دوم اکثریت جواب میده اگر مشکل دیگه ای نداشته باشید. ولی بعد دو دوره بیشتر احتمال چند قلویی ه ...

والا ما هیچکدوممون مشکل نداربم‌ولی دومین‌ماه مصرفه که زودتر بارداربشم پسفردا موعد پریودمه امروز بببی زدم‌منفی بود میخام‌بدونم واس ماه سومم بخورم.منو ابجیمم دوقلو هستیم

من دومینماهیه که خوردم ولی فک‌نکنم‌اینماه حامله بشم جون بیبی زدم‌امروز منفی بوده

حالا صبر کن معمولا با تاخیر بی‌بی‌مثبت میشه صبر کن 

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
والا ما هیچکدوممون مشکل نداربم‌ولی دومین‌ماه مصرفه که زودتر بارداربشم پسفردا موعد پریودمه امروز بببی ...

با پزشکته ادامه مصرفش اگر میگه ادامه بده . دوقلو ک عالیهههه♥️😊

خدایا هوای بنده هات و داشته باش ک جز تو کسی و ندارن
بستگی ب وضعیت خودت داره ک سایز فولیکولات بطور طبیعی چقدر باشه و بدنت با چ سرعتی ب این دارو ها ج بده. ...

ماه قبل روز ۱۲ فولیکول۲۱ داشتم.اینماه خورد به عید فطر نتونستم برم سونو ببینم‌سایزشون چنده وای روز نهم سیکلم سایزشون۱۵بود

من دومینماهیه که خوردم ولی فک‌نکنم‌اینماه حامله بشم جون بیبی زدم‌امروز منفی بوده

اگه مشکلی نداری ایشالا جواب میگیری عزیزم . نگران نباش 

بی بی چک هم بزار بگذره از موعد شاید زود زدی 

اگه مشکلی نداری ایشالا جواب میگیری عزیزم . نگران نباش  بی بی چک هم بزار بگذره از موعد شاید زود ...

خداازدهنت بشتوه.نه مشکلی تداریم فقط چون یبار سقط کردم دویت دارم‌بچه ببارم انتظارم‌طولانی نشه دکترمم دارو دادبهم

دکترم‌گفت اگه حامله نشدی بازم‌روز اول تادوم بیامطب برات دارو بنویسم

حتما برو عزیزم . نگران نباش استرس اصلا خوب نیس توکل به خدا کن و بیخیال باش حتما نتیجه میگیری♥️🌺

خدایا هوای بنده هات و داشته باش ک جز تو کسی و ندارن