2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12242 بازدید | 254 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بالش نشو سه تا حله؟

من چهارتا بالشت میزارم   

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

حالا من شوهرم دستش بهم تو خواب بخوره نهایت ۱۰ دقیقه تحمل کنم بعد در حال خفه شدنم باید سمتم باز باشه در آغوش بودن تو خواب منو اذیت می‌کنه قبل خواب خوبه تو خواب اه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

من و شوهرم پنج دقیقه اول همو بغل میکنیم دیگه کم کم خوابمون که میبره با لگد از هم دور میشیم هرکی ول و بااااز برای خودش راحت میخوابه، بابا مگه فیلمه در آغوش هم بخوابیم خو آدم دلش میخاد راحت بخوابه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
بچه ها من شوهرم زیادی بهم میچسبه چکار کنم بنظرتون کم بشه کلافه میشم بعضی وقتا واقعا .نمیخوام ناراحتش ...

خخخخ توهم بهش بچسب بحدی ک خفه بشه . خودش کم کم زده میشه . بهش تو روان شناسی میگن اشباع . 

مثلا کولرو خاموش کن محکمم بچسب نزار در بره . گرمازده میشه کم کم خودش بدش میاد 😉

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

همش فکرای بد درموردشون نکنیم به نفعمونه فکر زیاد پوست روخراب میکنه عامل پیری زود رسه  کدوم مردی به پوست چروک نگاه میکنه اخه  زیاد حساس نباش اقاتون داره مراعات حالتونو میکنه  گلم

عزیزم کارش اشتباهه شوهربایدهنگام خواب خانم را دراغوش بگیره ونوازش بکنه وتا خوابشون ببره وقتی خوابشون برد دیگه هرطرف غلتیدن مشکلی نیست ولی اگر درنیمه شب هرکدام بیدارشدندبایداون طرف را ارام در اغوش بگیره.حتما به شوهرت تذکر بده که از فانتزی های بسترش راضی نیستیو

اخه قبل اونم هربار با يه بهانه دور ميخوابه ازم..

البته در طول روز تقريبا خوبه رابطه اش...

اها اينم بگم ديشب از خواب پريده بود منم بيدار بودم ترسيدم و بهش گفتم چي شدي؟اب بيارم واست،،تند بهم گفت تو نميذاري درست بخوابم..

درحالي كه بخدا با يه متر فاصله خوابيده بوذم..البته صبح ديد ناراحتم گفتم بهش اونم گفت بخدا يادم نمياد و كلي عذر خواهي كرد..