2777
2789
نه کی گفته ، مگه مریم نیست؟

برای عقد خواهرم آرایشگر با گل مریم براش تاج درست کرد خیلی هم تو موهاش خوشگل بود

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم برام گرفته خيليم خوشبوه ،دوستم برگشته ميگه اينو كه براي سر مزار ميبرن با خنده ☹️

😑😑😑😑😑

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
شوهرم برام گرفته خيليم خوشبوه ،دوستم برگشته ميگه اينو كه براي سر مزار ميبرن با خنده ☹️

چه ربطی داره اصلا محل نده اتفاقا خیلی هم گرونه مریم نسبت به گلای دیگه 

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
اعصابم ازين خورده اون لحظه هنگيدم هيچي نگفتم. 😐

منم امروز دوستم یه خواستگار ایکبیری واسم اورد هی هم اصرار میکرد انقدر عصبی و ناراحت شدم از دستش میگم قبلا نامزدی بهم خورده داشته میگه عب نداره میگم باباش معتاده میگه باشه میگم تحقیف کردیم میگن عصبیه میگه کی دسگه عصبی نیست وای وای وای 😠😡

درخواست دوستی قبول نمیکنم