2821
2789
عنوان

173 بازدید | 14 پست

بچه ها میدونم ویار خیلی هم ب جنسیت مربوط نمیشه. ولی میخوام ی امار حدودی بگیرم ببینم مامانای دختردار یا پسردار دوران بارداری چ وضعیتی داشتن. اونچیزی ک من دوروور خودم دیدم اینطوری بوده ک کسایی ک پسر باردار بودن حالشون بنسبت خوب بوده و خبری از تهوع نبوده ولی اکثر دختردارا حالشون بد بوده. اینو هم درمورد خواهرم هم خیلی از اطرافیان دیدم و شنیدم. حالا با اون چند مورد مثالای نقض کاری ندارم. میخوام اکثریتو بدونم. میشه بگین وضعیت بارداریتون و جنسیت نی نیتونو؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من به شدت تهوع داشتم تا ۳ماهگی.طوری که نمیتونستم حتی راه برم اینقدر ضعف داشتم ۳کیلو هم کم کردم.بچم پسر بود.ولی خواهرم دختر داشت.تا ماه آخر تهوع داشت اما خیلی خیلی کمتر از من.

تهوع به طبع بدن بستگی داره.کسایی که طبع بدنشون دچار اختلال شده باشه تهوع شدیدتر دارن

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

قبلش شيريني زياد دوس داشتم ولي تو حاملگي از سرم افتاد تهوع هيچي نداشتم كلن ويار نداشتم ترشي خور شدم مثلا هرشب لواشك و الوچه و اب انار قبلش نميخوردم پسره

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.
رویش موهام زیاد شده بود، پوستم براق و صاف شده بود، یکم خشک شده بود، اشتها داشتم خیلی می‌خوردم غیر دو ...

تهوع چی؟

من خودم بخاطر تهوعام نمیتونم زیاد بیرون برم. همش میخوام خونه باشم ک اگه تهوع داشتم بپرم تو دسشویی

تهوع چی؟ من خودم بخاطر تهوعام نمیتونم زیاد بیرون برم. همش میخوام خونه باشم ک اگه تهوع داشتم بپرم تو ...

فقط دوماه اول، اخراشم از ترش کردن زیاد گاهی بالا می اوردم، ولی خوراکم خوب بود

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

من حس تهوع دارم کل روز. ببخشید، صبحام زرداب بالا میارم. دماغم ب بو حساس شده مخخخخخخصوصا بوی مواد شوینده. از لبنیات متنفرم. شیرینی و شوری و تندی رو دوس دارم ولی ترشی نه. همیشه میل ب پیتزا و فست فود و ذرت مکزیکی و اینا رو دارم. از مرغ و ماهی بدم میاد ولی گوشت قرمز دوس دارم. حسابی تنبل شدم. هیچ کاری انجام نمیدم. افتادم یگوشه واسه خودم. رشد موهام خیلی کمه. بنظرتون جمع همه این نشونه ها با هم جنسیت دخترو نشون میده؟؟

من حس تهوع دارم کل روز. ببخشید، صبحام زرداب بالا میارم. دماغم ب بو حساس شده مخخخخخخصوصا بوی مواد شوی ...

منم سر دخترم تمام این خصوصیاتا داشتم. ولی این دفعه حالتام فرق داره مثلا اصلا تهوع ندارم نمیدونم حالا جنسیت این یکی چیه؟

من عاشقه شیرینی بود یعنی یه جعبرو میخوردم 

تهوع اصلا نداشتم گردنم و شکمم سبزه شده بود 

رشد موهام زیاد شده بود شوری هم دوس داشتم 

کلا خوش خوراک بودم به بو هم خیلی حساس نبودم 

نی نی هم پسر بود 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

به نظرمن به علایمم میشه اعتمادکرد من علایمم موهای بدنم زبر رشدشون زیاد سینه راستم بزرگتر بود تهوع اصلااااا نداشتم عاشقه شیرینی ام ولی دوست داشتم ترشی بخورم تنگی نفس داشتم اول بارداریم خیلی لرز داشتم خیلی وووووو چیزای دیگه کلا علایمم پسر بود ونی نی خوشگلم پسر