2777
2789

کیو میگی🤔🤔

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر چهره و قدو هیکلش خوبه کلا هرچی بپوشه بهش میاد خخخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
همین عکسه که گذاشتم عزیز جان    

بعد که پست گذاشتم واسه ام اومد 😉

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
تروخدا بگین ترکیب بادمجونی و صورتی ضایعس یا نه خوبه ؟    

تو نظر سنجی گفتن این عکس  خوبه که ولی در کل باید تن بزنی ببینی ب چهرت پوستت میاد.من همچین شالی بپوشم بی ارایش عین روحم.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تو نظر سنجی گفتن این عکس  خوبه که ولی در کل باید تن بزنی ببینی ب چهرت پوستت میاد.من همچین شالی ...

ببینید میخوام یه پیراهن بادمجونی بدوزم با کت صورتی روشن خوب میشه ؟ شال رو تیره تر میذارم مشکلم ست کردن رنگ کت و پیراهنه

ببینید میخوام یه پیراهن بادمجونی بدوزم با کت صورتی روشن خوب میشه ؟ شال رو تیره تر میذارم مشکلم ست کر ...

کت نه خوب نمیشه که.این شاله با کت خیلی فرق داره