2777
2789

واسه چیزای مسخره و الکی دروغ میگه ک مثلا ی موضوعی رو توجیح کنه.مثلا ی موضوعی ک امروز باعث بحثم شد باهاش بگم براتون :

(توی عقدیم. خونه مادرشوهرم تا به حال 3بار غذا پختم. خواهرش غذایی ک من پختم رو نخورد و نزاشت شوهرش هم بخوره و جالب یکی از این غذاها رو بعدا خودش پخت و ما هم دعوت کرد، یعنی دوست داشت ولی بخاطر اذیت کردن من اینکارو میکنه )

امروز ب شوهرم گفتم ناراحت شدم از این رفتارش ... دفعه دیگه هم رفتیم خونشون انتظار نداشته باش من بخورم چیزی و مهربون باشم

برگشته میگه ن اونا این غذارو دوست نداشتن (ی دفه قبلش همین رو پخته بودم اونا نبودن. ) الکی میگه اوندفه اومدن باقی موندش رو خوردن خوششون نیومده بود مامانم گفت ی غذا دیگه بپزم خواهرت اینو نمیخوره

در صورتی ک کنار من نشسته بودن وشوهرش ازش پرسید این چیه؟ خواهر شوهرم گفت فلان چیزه. بعد شوهرش گفت ی امتحان کنیم ببینیم چطوره. ک چپ بهش نگاه کرد و نزاشت ....

ب شوهرم میگم چرا دروغ میگی ک قبلا خوردن . کنار خودم بودن ک این مکالمه رو داشتن. دوباره ی توجیح دیگه آورد الکی ک کار خواهرش رو سانسور کنه

از این مدل دروغا زیاد میگه ... 

مادرش هم این مدلیه البته

مثلا میگم: کشک بادمجون با سیر پخته بود ک سیرهای توش کاملا پیدا بود. شوهرم گفت سیر ریختی چرا؟ گفت ن بخدا سیر کجا بود؟ اصلا سیر نداشتیم ....

خیلی بده این دروغای مسخره واسه چیزای الکی ک میگن

نمیدونم چیکارش کنم از سرش بره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت می خوام دوست عزیز شوهرت چیکار کنه که شما ناراحت نشی از این واضح تر ثابت کنه که دوستت داره برای این که ناراحت نشی دروغ میگه

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

اصلا برات مهم نباشه ، عزیزم کسی ک نیت داره دیگران رو اذیت کنه ،اول خودش اذیت میشه مطمئن باش، با همسرت مهربونه باش ،دروغ واسه این بوده ک رابطه رو خوب کنه ،اصلا ارزش نداره این بحث رو با همسرت دنبال کنی

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
از دروغا و توجیحای شوهرم ناراحت شدم ... چیکار کنم اینجوری نگه؟

منظورم اینه ک شوهرت اینطور میگه ک ناراحت نشی. بهش بگو ک واسه ناراحت نشدن تو دروغ نگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم