2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ی قرص المانی. همسرم همشو امتحان کرد.رژیم ورزش پیاده روی... این قرصه خیییلی بهتره

اسمش چیه ؟ 

بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن )  میخواهید بیاید آی دی تل.گرام  فقط بگید از  نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4
فقط ی قرص المانی. همسرم همشو امتحان کرد.رژیم ورزش پیاده روی... این قرصه خیییلی بهتره

نه من قبلا با ورزش و رژیم دوازده کیلو کم کردم باردار شدم و زایمان کردم دویاره چاق شدم

منم میخوام چیه از کجا خریدین؟

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف

چ خوب😍😍😍😍😍قرصش چیه من عاشق لاغری راحتم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!