2777
2789

داستان بچه دار شدن خواهرمو تو یکی از تاپیک ها نوشتم اینکه با وجود همه ی تلاش و کوششی که کرد هر دکتر داروی گیاهی و شیمیایی استفاده کرد ولی نشد 

الان دو تا دختر داره از زایمانش سه سال میگذره 

هنوزم افسرده ست همش میگه اینجا رو اشتباه کردم اون شب تخمک گزاریم نبود این دارو باعث شد جنسیت دلخواهم نشه شوهرم حتما داریی خورده بوده شاید ضعیف بوده

همش خود خوری میکنه مثل غذا روزی یه وعده گریه میکنه

می خواستم بهش ثابت کنم خواست خدا بوده شما بیاین به این سولات جواب بدید و جنسیت بچه تون رو بگید تا بهش بگم مثلا کسی بوده مثل تو لترزول خورده ولی پسر دار شده یا رازیانه خورده پسردار شده

لطفا همه همکاری کنید

ممنون 

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

من جنسیت برام‌مهم نبود تسلیم خاست خدا هستم

یه دختر زیبا و باهوش دارم شکر خدا😍😍

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

والا من بچه اولم دختره کلی هم ندرو نیاز کردم 

برنامه تعیین جنسیت گرفتم ک بچم دختر شه 

اونوقت بعد ۳سال میاد گریه میکنه؟

خدایا ب جای لینک دوتا دوتا ب این ادما بچه بدی یدونه بده اما دامن اونایی ک سالهاست بی بی چک منفی میبینن و بارداری پوچو شیمیایی دارنو سبز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت درگیر جنسیت نبودم و مطمئنم همه این حرفا عذر میخوام چرت و مزخرفه و فقط خواست خدا مطرحه. 

ولی اینکه خواهرشما همچنان انقدر درگیر این ماجراست غیر عادیه حتما ببرینش مشاوره 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم عاشقه دخترم ولي خدا بهم پسر داده،به نظر من خواسته خداست،منم گرمي نميخوردم همش سرديجات خوردم ولي تقديرم پسره،دختر كه واقعا خوبه چقدر ناشكره

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

کیا رازیانه خوردن و پسر دار شدن؟

کیا لکه بینی داشتن و پسر دار شدن؟

کیا بعد از پریود بلافاصله ترشحاتشون شروع میشه و پسر دار شدن؟

کیا یه کم استرسی  هستن و پسردار شدن؟

کیا روز تخمک گزاریشون خیلی زوده مثلاروز 10 و 11 پریود تخمک گزاری دارن و پسر دار شدن؟

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢
من هیچوقت درگیر جنسیت نبودم و مطمئنم همه این حرفا عذر میخوام چرت و مزخرفه و فقط خواست خدا مطرحه.&nbs ...

درسته حرفتون افسردگی شدید داره یه مدت سرترالین خورده بهتر شد ولی خوب نشد

همش میگه چرا 

اعصابمون خورد شده همش میگه کجای کارو اشتباه رفتم 

اگر خواستید ماجرای بچه دار شدنشو میگم خیلی هم سختی کشیده

نمی دونم چرا براش عادی نمیشه

منم خودم دختر دارم ولی عشقمه نفسمه

منم دوست دارم هر دو تا رو داشته باشم ولی اینقدر درگیر نیستم

وقتی بهش میگم میگه قسم به خدا می خورم اگر پسر داشتم برای داشتن دختر از این بیشتر تلاش میکردم

دنیا رو میزاشتم پشت سرم و همین قدر تلاش میکردم تا دختر دار بشم

بیاید نظر بدید شماها چه کارهایی کردید و جنسیت بچه برعکس شد؟

من هیچکاری نکردم سر بچه اولم ک سقط شد دقیقا یه روز بعد پریودی نزدیکی داشتم ک تا زمان تخمک گذاری حداقل هشت روز فاصله داشت و بچمم پسر بود.سر دخترم برام جنسیت مهم نبود ولی چون پسرم سقط شده بود و افسرده بودم همش دوس داشتم دوباره برگرده تو شکمم.روز تخمک گذاری اقدام کردم و دختر شد.

الانم خداروشکر میکنم دختر دارم.ناز و زیبا و باهوش و آروم و شیرینه

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
من هیچکاری نکردم سر بچه اولم ک سقط شد دقیقا یه روز بعد پریودی نزدیکی داشتم ک تا زمان تخمک گذاری حداق ...

منم همین ها رو می خوام بگم 

بگم همه چیز با  رژیم و دارو نیست البته خیلی موثره ولی صد در صد نیست

تو همه چیز استثنا وجود داره

کیا رازیانه خوردن و پسر دار شدن؟

کیا لکه بینی داشتن و پسر دار شدن؟

کیا بعد از پریود بلافاصله ترشحاتشون شروع میشه و پسر دار شدن؟

کیا یه کم استرسی  هستن و پسردار شدن؟

کیا روز تخمک گزاریشون خیلی زوده مثلاروز 10 و 11 پریود تخمک گزاری دارن و پسر دار شدن؟

طبعتون سرد بوده یا گرم و بچه تون چی بوده؟

مزاج شوهرتون سرد بوده یا گرم و جنسیت بچه چی شده؟

منم همین ها رو می خوام بگم  بگم همه چیز با  رژیم و دارو نیست البته خیلی موثره ولی صد در ص ...

آره بابا خیلیا بودن ک رژیم مثلا پسر گرفتن ودختر شد و بالعکس.هر چی خواست خداس من اعتقادی ندارم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
آره بابا خیلیا بودن ک رژیم مثلا پسر گرفتن ودختر شد و بالعکس.هر چی خواست خداس من اعتقادی ندارم

درسته آیه قرآن داریم که خدا به هرکس که بخواهد دختر و به هرکس که بخواهد پسر میدهد و به هرکس بخواهد هر دو را میدهد