2777
2789
عنوان

راهنمایی برای رنگ مو 🤗

168 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم . من فردا قراره برم موهامو رنگ کنم . الان موهام قهوه ای تیره هست بهم میاد همسرم هم دوست داره ولی دلم تنوع میخواد یه چند ماهی هست این رنگیه .نمیخوام موهامو دکلره کنم ولی میخوام رنگش خوشگل و شیک در بیاد شما چه پیشنهادی دارید ؟؟

خودم بین رنگ عسلی و نسکافه ای موندم .

البته دوست ندارم موهام به نارنجی یا زردی بزنه.

لطفا اونایی که موهاشون عسلی و نسکافه ای هست جواب بدید که راضی هستید بعد از شست و شو موهاتون بد رنگ نشد ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی باید حتما دکلره بشه که خوب در بیاد ؟؟ بدون دکلره بد میشه ؟؟  شما چه رنگی رو بدون دکلره پی ...

آره چون زمینه ی موهات تیرس اصلا اون رنگی که میخوای بدون دکلره در نمیاد

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕
اینو ببین این دکلره ضعیف میخواد موهاتم آسیب نمیبینه  لایت شیرنسکافه ایه

خیلی خوشگله ولی میترسم نتونن برام در بیارن واسه همین ترجیح میدم یک دست رنگ کنن .

الان چند ماهی میشه اومدم یه شهر کوچیک به نظرم آرایشگرهاش خیلی حرفه ای نیستند 😏

خیلی خوشگله ولی میترسم نتونن برام در بیارن واسه همین ترجیح میدم یک دست رنگ کنن . الان چند ماهی میشه ...

اره لایت و هرکسی نمیتونه خوب دربیاره.

نسکافه ای خیلی شیک تر از عسلیه بگو با دکلره ضعیف واست دربیارن 

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕
آره چون زمینه ی موهات تیرس اصلا اون رنگی که میخوای بدون دکلره در نمیاد

ااا پس نمیشه 😟 . آرایشگزه میگفت بیا من برات در میارم اما چون چشمم ترسیدا گفتم از اینجا بپرسم ببینم کسی تجربه ای داره . ممنون گلم . 

بدون دکلره چه رنگی خوب در میاد ؟؟