2777
2789

سلام من ی لوسیون کودک مارک وی کر از فروشگاه خریدم روی حساب قبمت کمش قیمتش ۱۲ تومن بود ولی آف خورده بود شده بود ۶ تومن و ب بدنم میزدم عادی بود بعد خدود چند هفته کرم آبرسانم تموم شد بجاش این لوسیونو ب صورتم زدم فوق العاده بود اصلا پوستم جون گرفت مامانم هم زد خیلی خوشش اومد رفتم چند تا دیگه خریدم اصلا نتیجش باور نکردنی بود فکر نمیکردم ی مارک ایرامی ارزون قیمت اینقدر خوب باشه این لوسیون ن پارابن داره ن عطر حتی دور چشمم زدم هیچ سوزش و حساسیتی نداشتم من پوستم خیلی حساسه ولی این خیلی خوب بود من لوسیون پنبه دانه و آرگانش رو خریدم عالی بوده کلا این مارک خیلی خوبه یبار هم دستمال مرطوبشو خریدم فوق العاده بود چون مخصوص کودکانه خیلی پوستو لطیف و آروم میکنه حالا عکساشو میفرستم خلاصه گفتم تجربمو در اختیارتون بذارم راجع ب این محصول

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این دوتایی که گذاشتی کدوم بهتره؟؟ روغن آرگان یا روغن پنبه دانه؟؟؟ بنظرت برا صورت وی کر خوبه ی ...

هردو خوبه من هر دو رو استفاده میکنم به یک اندازه خوبه. وی کر هم آبرسانه هم بصرفه اس هم بدون پارابن و آلرژی زایی من خودم چند ماهه کرم ابرسان و مرطوب کننده نخریدم از همین استفاده میکنم خیلی عالیع فیروز رو من فقط کرم وازلینش رو استفاده کردم بد نبوده ولی این فوق العادس

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
هردو خوبه من هر دو رو استفاده میکنم به یک اندازه خوبه. وی کر هم آبرسانه هم بصرفه اس هم بدون پارابن و ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت!!🌹

کلی گشتم پیداش نکردم، شامپوش هستا ولی لوسیون نه!!

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........