2777
2789
عنوان

بی‌بی چک مثبت اما...

363 بازدید | 20 پست

سلام دوستان،دو روز بعد موعدم بی‌بی چک گذاشتم سریع مثبت شد،شب رفتم بیمارستان که آزمایش بتا بنویسه واسم،یهویی گفتم آزمایش ادرارم بنویس واسه اطمینان،همونجا آزمایش ادرار رو دادم ومنتظر جواب شدم که منفی بود،خیلی تو ذوقم خورد و زدم زیر گریه،دیگه نرفتم آزمایش خون بودم،به نظرتون احتمال داره اشتباه شده باشه یا الکی باز دلم خوش شده؟علایم بارداری هم تا حدی دارم،هم سفت شدن زیر شکمم و هم درد کردن سینه‌هام و...

خوش اومدی عزیزدلم،ممنون که هستی،من وبابایی دیوونه‌تیم،جفتمونو گریه انداختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به خودت استرس دادی هیچ میدونی هورمنی که بخاطر استرس تو بدن ایجاد میشه مانع لانه گزینی هست 

عزیز صبر کن تا پریودی که خودش یه بی بی چک طبیعی هست اگر نیمد برو از بده

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
ازمایش خونم بده مطمئن شو

ازترس منفی شدن امروز نرفتم،صبح کلأ بیحال بودم،گفتم شاید کسی تجربه مشابه داشته،دلایل مثبت شدن کاذب بی‌بی چک رو میدونم ولی احتمال یا دلیلی داره آزمایش ادرار منفی کاذب باشه؟

چند وقته تو اقدامی عزیزم

پارسال مرداد رفتم اقدام که نشد،بنا به دلایلی بیخیال شدم تا الان،خرداد دومین اقدامم بود

ازترس منفی شدن امروز نرفتم،صبح کلأ بیحال بودم،گفتم شاید کسی تجربه مشابه داشته،دلایل مثبت شدن کاذب بی ...

والا من مجردم تجربه ندارم! 

ولی یکی از دوستام ازمایش ادرارش منفی بود ازمایش خونش مثبت بود یعنی باردار بود 

پس احتمال داره :)

اره  منم باردار بودم ازمایش ادرار دادم منفی بود  ولی ویار شدید داشتم خودم میدونستم بارد ...

خدا کنه مال منم اینجوری بشه،دعا کنید واسم😭😭

ازمایش خون بده  یک بی بی دیگه بزن وبعدبرو

حتما،فردا یه بی‌بی دیگه میزنم،مثبت شد میرم آز