2777
2789
عنوان

رازهای شوهرداری

28597 بازدید | 33 پست

سلام دوستان 

خانما بیاین از کارایی ک میکنین و شوهرتون خوشش میاد بگین تا همه از تجربیات هم استفاده کنیم 

مثلا من خودم شوهرم خیلی حساسه نسبت به همه چیز نسبت ب خرید کردن نسبت ب تمیز بودن خونه اما در عین حال خیلیم غر غرو هست یعنی منکه زن هستم اصلا اصلا ازاین غرها نمیزنم و بسیار بسیارم زود رنج و کینه یی در کل بخای حساب کنی اخلاقای بدش خیلی بیشتر از اخلاقای خوبشه اما خوب پوینت های مثبتم داره

منم سعی میکنم همیشه خونم مرتب باشه و در مقابل غر زدناش ساکت باشم و درکل مطیعش باشم چون مردا زن مطیع و اروم بیشتر دوست دارن تا زن سرکش  

یا مثلا خوشبو بودن خیلی دوست داره منم همیشه سعی میکنم خوشبو باشم البته تو فصل گرما خیلی سخته چون همش عرق میکنم

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

فقط عین عکس من باهاش رفتار کن خودش مطیع میشه😑

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 دمت گرم اگه اینجوری کنم سر یک هفته طلاق

نه بابا یکم اعتماد بنفس داشته باش😎

مرد رو باس همون اول مطیع کرد اونم فقط با این روش منحصر بفرد😊😆

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

اگه ميخواي يه زندگي آروم و بدون دعوا داشته باشي فقط بايد بگي چشم چشم چشم. ولي خودت از درون داغون ميشي و بعد از يه مدت منفجر ميشي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه بابا یکم اعتماد بنفس داشته باش😎 مرد رو باس همون اول مطیع کرد اونم فقط با این روش منحصر بفرد😊😆

هر مردی اخلاق خاص خودشو داره شوهرمن زن مطیع بیشتر دوست داری زنی ک بهش اعتماد داشته باشه 

شوهر منم ب تمیزی حساسه منم همیشه حواسم هست خودمم حساسم ولی یروز تمیزنباشه و غربزنه تحمل ندارم مطیع باشم والا....خودشم میگه جنگجویی تو....یچیزی میگه میگم میدونی کثیفه تمیزکن یا چیزی زمینه ناراحتت میکنه خودت بردار...ولی حالا کلا ۱هفتس سفت و محکم قرارگذاشتیم هرکسی هرکاری میکنه خودشم جمع کنه و خداروشکرم موفق بودیم

اگه ميخواي يه زندگي آروم و بدون دعوا داشته باشي فقط بايد بگي چشم چشم چشم. ولي خودت از درون داغون ميش ...

شاید اینجوری باشه اما خوب چرا باید منفجر بشم اگه درکنار چشم گفتنای من شوهرمم اخلاقش و رفتارش بهتر میشه؟ 

اگه ميخواي يه زندگي آروم و بدون دعوا داشته باشي فقط بايد بگي چشم چشم چشم. ولي خودت از درون داغون ميش ...

درسته قبول دارم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شوهر منم ب تمیزی حساسه منم همیشه حواسم هست خودمم حساسم ولی یروز تمیزنباشه و غربزنه تحمل ندارم مطیع ب ...

چه خوب شاید منم همینکار کردم 😁 البته شوهرمن روز نظافت خیلی تا خیلی کمکم میده تازه شاید خیلی بیشتر از من کار کنه و بسیار تمیز و با دقت

زندگي زناشويي اسمش روشه،، زن و شو

اما براي داشتن يه زندگي بدون تنش، زن و بايد حذف كني، بايد بگي شوووييييي، يعني شوهر هرچي گفت ، بزاري رو چشمات و بگي چشم،،، اتفاقا ديشب داشتم به شوهرم ميگفتم كه زندگي خواهرات دقيقا همينه، من نميدونم اونا كِي براي خودشون قراره زندگي كنن،،، حرفشونم اينه كه اگه رو حرف شوهرمون  حرف بزنم زندگي رو برامون  تلخ ميكنن،،،، 

البته بحث من با مردايي نيست كه منطقي هستن و روابط دوستانه با همسراشون دارن، كه صد البته اين مدل مردا هم خيلي خيلي كم هستن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چه خوب شاید منم همینکار کردم 😁 البته شوهرمن روز نظافت خیلی تا خیلی کمکم میده تازه شاید خیلی بیشتر ا ...

شوهر منم حال داشته باشه کمک میکنه چندسری شده تا من از خواب پاشم پامیشه یکم کارمیکنه اگه چیزی باشه...ی مدت صبحا رفتنی رختخوابشم جمع میکرد بعد میرفت....الانم هرلباسی دربیاره خودش میذاره سرجاهاشون دیگه توخونه جلوی اینه موشونه نمیکنه و سشوارنمیکشه....چندتا ازاین رفتاراشو درست کرده خداروشکر

شاید اینجوری باشه اما خوب چرا باید منفجر بشم اگه درکنار چشم گفتنای من شوهرمم اخلاقش و رفتارش بهتر می ...

نه ديگه حرف اينجاست كه بهتر نميشه،،، شوهر شمارو نميگم كه جزء استثناهاست،،، چون زياد ديدم تو اطرافم كه با چشم گفتن به شوهر ، فقط پرروترش كردن