2777
2789
عنوان

بهترین چیزی که ازنی نی سایت یاد گرفتیدچی بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 56 پست
سفید تخمه مرغ بیشتر جواب میده واسه من

من فقط بخور میدم صورتم رو و شامپو بچه میزنم چون امتحان کردم هر وق ماسک یا صابون ضد جوش و این چیزا استفاده میکنم بیشتر صورتم تحریک میشه جوش میزنه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی چیزا  ماشالله تجربه ها زیاده  من بیشتر واسه ناباروری و داروها سوال کردم ک خوب بوده& ...

مثلا چیا 

اخه منم تنبلی تخمدان دارم و حامله نمیشم

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "

باور کن 😐

اصلا دیگه لازم نی بری متخصص زنان

یعنی ماشاالله همه یکی یه استادن واسه خودشون فقط حیف دستگا سونو ندارن همینجا سونو آنیلاینم بشیم😂

خدا خیرشون بده خیلی اطلاعاتم بالا رفته در این موردا

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
یاد گرفتم چطوری نقشه قتل مادر شوهرمو بکشم چطوری سر خواهرشو زیر آب کنم ! مهمتر از همه یاد گرفتم چطوری ...

هههههه چه چیزا کاربردی ای یاد گرفتی

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
واااای بخدا گل گفتی ینی روان ادمو بهم‌میریزن

بخدا خانومه میگه اغا من به شوهرم اعتماد کامل دارم میگن نه بابا خیانت کاره تو نمیدونی  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
من فقط بخور میدم صورتم رو و شامپو بچه میزنم چون امتحان کردم هر وق ماسک یا صابون ضد جوش و این چیزا اس ...

بخور چی میدی گلم؟ تاثیر داره؟من احساس میکنم پست شل ول میشه یا انگار میسوزه 

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1772565/مثل-هر-بار

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

عروسای این دورو زمونه گرگن هر وقت خواهر شوهر شدم محلش ندم اصلا نه آبی بیارم نه سبویی بشکنم چون دستت تا آرنج عسل کنی بکنی تو حلقش گاز میگیره

برادرم هم چیز لقش با زنش بعد عروسی فرض کنم هیچکدوم نیستن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ازبعضی کاربرای سایت خوب و با احترام حرف زدن رویادگرفتم خدایی لحن حرف زدن یه عده خیلی خوب وعالیه آدم ...

موافقم نمونه ش خانم مانترا که بسیار دلسوزانه و با احترام راهنمایی می کنن

از همین جا ازشون تشکر می کنم  

[QUOTE=63191132]همیشه به شوهرم شک داشته باشم و خیانت شتریه که در هر خونه ای میخوابه    [/QUOTE

اصلا اصلا نباید تایپیکای خیانت باز کرد 

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
باور کن 😐 اصلا دیگه لازم نی بری متخصص زنان یعنی ماشاالله همه یکی یه استادن واسه خودشون فقط حیف ...

جدیدا سونو هم اضافه شده یه دوستی چند وقت پیشا میگفت شکمم درد میگنه دوستان میگفتن حتما کیست داری گفتا بابا عجله نکنید شاید اسهال داره  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین