2777
2789
عنوان

بهترین چیزی که ازنی نی سایت یاد گرفتیدچی بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 56 پست
منم نمیدونم چرا گلاب صورتم تیره تر میکنه انگار یا توهم میزنم

اره صورت منم تیره میکرد دیگ نزدم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خیلی چیزاهم بده 

مثلا اینکه کسی واسه روابط با همسرش میاد اینجا مشورت‌میگیره و اصلا کار درستی نیس و هرکی هم میاد یه مزه پرونی میکنه و ممکنه زندگی طرف نابود شه 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   

برای من خیلی بد بوده

ببخشید ولی گاهی میگم این کاربرا مال کدوم ..... هستن

بعد به خودم میام میگم: ایران فقط تهران نیست

هنوز فقر فرهنگی تو شهرستانها و روستاها بیداد. میکنه

حتی تهراااااان

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

اینکه هرموقع ناراحت باشم و دلم پرباشه لول جایی ک میرم باخیال راحت تا روحیم بهتر شه نی نی سایته

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

یاد گرفتم چطوری نقشه قتل مادر شوهرمو بکشم چطوری سر خواهرشو زیر آب کنم ! مهمتر از همه یاد گرفتم چطوری شوهرمو بندازم زیر تریلی ۱۸ چرخ 😞

اعتقادی همچون گیوتین...همانقدر سنگین همانقدر سبک ...فرانتس کافکا

ازبعضی کاربرای سایت خوب و با احترام حرف زدن رویادگرفتم خدایی لحن حرف زدن یه عده خیلی خوب وعالیه آدم عشق میکنه طرز راهنمایی کردنشون حرف زدنشون تجربیاتشون😍😍😍😍

همیشه به شوهرم شک داشته باشم و خیانت شتریه که در هر خونه ای میخوابه    

اره واقعا اینو فکرکنم همه یادگرفتن

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...