2777
2789
عنوان

مشاوره

74 بازدید | 9 پست

سلام من نزدیک هشت ماهه که نامزدم و ازهم دوریم به دلیل مشکلات هی نشده که عقد کنیم من چندروز پیش خسته شدم و از کوره دررفتم که چرا هی تاخیر میندازی بعد گفت به خدا از قصد نیست و من هی ادامه دادم و اون سکوت کرد ،نمیدونم چکار کنم جواب تلفنمم نمیده گفت با یه دروغگو چکار ڌاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد پیگیر نیستم شاید دو هفته ای یه بار میگفتم ،اخه دیگه نمیدونم چکارکنم

نه اینکه میگی زنگ میزنی جوابتو نمیده میگم دیده زیاد پیگیرشی حواست بهش هست اونم ناز میکنه جواب نمیده.ولش کن ب حال خودش

خودش زنگ میزنه

تینکربلم🤐ناجوانمردانه معلق شدم🤕
نه اینکه میگی زنگ میزنی جوابتو نمیده میگم دیده زیاد پیگیرشی حواست بهش هست اونم ناز میکنه جواب نمیده. ...

آره منم تجربه اش رو داشتم ولش کن به حال خودش خودش زنگ میزنه برای من که اینطوری بود بعد میگفت چرا به من زنگ نزدی یعنی پرو ها حالا من داشتم خودمو قبلا میکشتم بعد اون یه مدت بی خیال شدم ولی اون دست پیش رو گرفته بود پس نیفته 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
آره منم تجربه اش رو داشتم ولش کن به حال خودش خودش زنگ میزنه برای من که اینطوری بود بعد میگفت چرا به ...

اره ادم ببینه یکی ب فکرشه پیگیرشه حواسش بهش هست ناز میکنه دیگه😁منم بودم اگه میدیدم هی جواب ندم باز زنگ میزنه ناز میکردم

اگه زنگ نزنی خودش دلش تنگ میشه برمیگرده😜

تینکربلم🤐ناجوانمردانه معلق شدم🤕