2777
2789

سلام من کاربر قدیمی هستم کاربریم ترکید دوباره ثبت نام کردم.شاید خیلی هاتون منو بشناسید.از بس تو نی نی سایت تاپیک خیانت دیدم به یکی از آقایون فامیلمون مشکوکم😐حالا نگین به تو چه و از این حرفا .این آقا خانومش کارش جوریه که ماهی ده روز نیستش و البته چند وقت یه بارم نزدیکه یک ماه خانومه نیستش.من همش میگم این آقاهه چطوری تحمل میکنه؟اصلا با این وضع و دوره زمونه که اینقدر فساد زیاده همش میگم این میتونه خودشو نگه داره؟نظرتون رو بگین .از الانم میگم زندگی هرکس به خودش ربط داره و به من چه 😐دیگه شما نگین😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر خانومم‌ میره‌ مآموریت‌ ذلیل برخیانت‌ من نیست‌ درضمن‌ اصلا ازت‌ توقع نداشتم 😑

وا خوب مگه چی گفتم.اصلا ببخشید 

هخخخخخ عزیزم ادما باهم خیلی متفاوتن

نمیشه به همه بد بین بود

درسته ادم خوب کمه ولی هست   

تو شرایط عادی و نرمال تا از کسی بدی ندیدیم نباید خیال بد در موردش کنیم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بستگی به اون زن و مرد داره .. من ۵ ساله ازدواج کردم شرایطم جوریه سالی حداقل تا ۳ ماه و حداکثر تا ۶ ماه بوده که از همسرم جدا بودیم .. 

این مدت بودن دلیل به خیانت کردن نمیشه هرچند واقعا سخته تحمل این دوری ها ... 

الان هم دقیق  ۳ ماهه من همسرم رو ندیدم

بستگی به اون زن و مرد داره .. من ۵ ساله ازدواج کردم شرایطم جوریه سالی حداقل تا ۳ ماه و حداکثر تا ۶ م ...

خیلی سخته از همه نظر