2777
2789
عنوان

دیجی کنکور

1623 بازدید | 21 پست

بچه ها تا حالا کسی پکیج های دیجی کنکور رو خریده؟

راضی بودین؟چقدر تاثیر داشته برای شما؟

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
از من میشنوی اینارو نخر هیچ فایده ای نداره

اخه نمونه اش خوب بود یه برنامه ریزی کامل واسه ۳ ماه تابستون داره طبق سطحی که انتخاب میکنی و پشتیبان ۲۴ ساعته داری و کتاب بهت معرفی میکنه و وویس های انگیزشی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال کنکور دادم از چند نفرم راجب همین پکی  پرسیدم گفتن ک اصلا مناسب نیست هر درسی کاملا متفا ...

شما چطور برنامه ریزی کردین؟خوب بود کنکورتون؟

بنظرم من اگه قلم چی بخری تاثیر بهتری داره چون تابستون ی دور درساتو میخونی تو طول سالم همونارو چند بار از نو میخونی وتست میزنی اینطوری هم فهم مطلب واست جا میوفته هم تو ذهنت ثبت میشه

بنظرم من اگه قلم چی بخری تاثیر بهتری داره چون تابستون ی دور درساتو میخونی تو طول سالم همونارو چند با ...

همه میگن قلم چی خوب نیست اخه

واقعا نمیدونم چکار کنم😢

به نظرتون اگه خودم برنامه ریزی کنم درسهای دهم رو تابستون دوره کنم و تست از یازدهم بزنم خوبه؟

یا هم زمان هر دوسال دوره کنم و تست بزنم؟

من خودم کم کاری کردم ولی تا مدتد ک طبق برنامه کانون پیش میرفتم واقعا موثر و خوب بود

شما فقط واسه آزمونها شرکت میکردین و پشتیبان داشتین؟

همه میگن قلم چی خوب نیست اخه واقعا نمیدونم چکار کنم😢 به نظرتون اگه خودم برنامه ریزی کنم درسهای ده ...

جو ازمون خودش خیلی موثره باعث میشه علاوه بر فهم مطالب سرعت عملت هم بسنجی بنظرم قلم چی یا سنجظ شرکت کنی خوبه روش خودتون خوبه ولی در صورتی هم  قتی مدخونین تست هم بزنین و کامل بخونیم ب د بار هم بسنده نکنین باید مدام مرور بشه  واسه همین مروره هستش ک میگم بری قلم چی خوبه

جو ازمون خودش خیلی موثره باعث میشه علاوه بر فهم مطالب سرعت عملت هم بسنجی بنظرم قلم چی یا سنجظ شرکت ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘