اخه نمونه اش خوب بود یه برنامه ریزی کامل واسه ۳ ماه تابستون داره طبق سطحی که انتخاب میکنی و پشتیبان ۲۴ ساعته داری و کتاب بهت معرفی میکنه و وویس های انگیزشی داره
اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم من اگه قلم چی بخری تاثیر بهتری داره چون تابستون ی دور درساتو میخونی تو طول سالم همونارو چند بار از نو میخونی وتست میزنی اینطوری هم فهم مطلب واست جا میوفته هم تو ذهنت ثبت میشه
همه میگن قلم چی خوب نیست اخه واقعا نمیدونم چکار کنم😢 به نظرتون اگه خودم برنامه ریزی کنم درسهای ده ...
جو ازمون خودش خیلی موثره باعث میشه علاوه بر فهم مطالب سرعت عملت هم بسنجی بنظرم قلم چی یا سنجظ شرکت کنی خوبه روش خودتون خوبه ولی در صورتی هم قتی مدخونین تست هم بزنین و کامل بخونیم ب د بار هم بسنده نکنین باید مدام مرور بشه واسه همین مروره هستش ک میگم بری قلم چی خوبه