2777
2789
عنوان

آزمایش مثبت حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 22 پست
حالا فعلا ی ماما برو ببین چی میگه تا دکترت بیاد فک کنم اگه چندروز دیگه بتا تکرار کنی بالا رفته باش ...

میخواستم تا آخر تیر صبر کنم تا دکترم بیاد از طرفی دل تو دلم نیست، چهارشنبه آزمایش دادم تا حالا صبر کردم خیلی

ایشالله نفست حق باشه همین که میگی باشه، 😍😍😍

توکلت به خدا باشه . 

اللّهُ يَعْلَمُ مَا تَحْمِلُ كُلُّ أُنثَى وَمَا تَغِيضُ الأَرْحَامُ وَمَا تَزْدَادُ وَكُلُّ شَيْءٍ عِندَهُ بِمِقْدَارٍ

خدا می داند که هر ماده ای چه در رحم دارد و در رحمها چه از آن می کاهدو، چه بدان می افزاید و هر چیز را در نزد او مقداری معین است

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب،مبارک باشه😍 تیتر نبوده که عددش دقیق باشه، نوشته بالای صد حالا هر عددی  که بالای صدِ م ...

ایشالله، همینی باشه که شما میگی عزیزم ، باور کنید تنها چیزی که کمی میتونست کمی آرومم کنه تو این موقعیت اومدن تو این سایت بود

خدا کنه، نمیدونم چیکار کنم دکترم نیست هر دکتر خوبی تو کرج رفتم میگه مرداد وقت خالی دارم ، به نظرتون ...

اول بتا بعد هرچیز دیکه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
میخواستم تا آخر تیر صبر کنم تا دکترم بیاد از طرفی دل تو دلم نیست، چهارشنبه آزمایش دادم تا حالا صبر ک ...

عزیزم پیش ی ماما ک برو

میخای نظرشو بپرسی

نمیخواد ک کاری کنه

وای چجوری دلت طاقت میاره نری

عزیزم پیش ی ماما ک برو میخای نظرشو بپرسی نمیخواد ک کاری کنه وای چجوری دلت طاقت میاره نری

فردا اولین کار همین کارو میکنم ، میدونی یکم میخوام خودمو بزنم به بی خیالی تا اگر نشد خیلی ناراحت نشم،  سری پیش که نشد یه هفته کارم گریه بود