بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پس باید زیادبخورم چون اب کم میخورم دیگه ناامیدشدم ازباردارشدن
چند وقته اقدامی ولی نشده؟
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم، الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
عزیزم من خودم نداشتم ولی یکی از دوستان داشته که حتی خیلی کوچیکم نبوده . ولی انبر نسارا رو دود کن طوری که دود داخل رحمت بره .
یه دامن بلند بپوش انبر نسارا بزار روی زمین بین دو پات
کی میرسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)