2777
2789
عنوان

از فانتزیای من...

860 بازدید | 23 پست

از فانتزیای من اینه که ای کاش یک زن وفادار و زیبا داشتم که من رو دوست میداشت و سنش از من کمتر بود. منم میبردمش بازار به سلیقه خودم براش بهترین لباس و عطر میگرفتم. 

همیشه دستشو میگرفتم و در خیابان قدم میزدم. با هم میرفتیم مسافرت و من همیشه قربون صدقش میرفتم. بهترین خریدا رو براش میکردم.

میرفتیم سفرهای خارج از کشور دو نفری...

چقدر کیف میداد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا وقتی زن میگیرین دیگه آدم سابق نیستین؟؟؟!! یعنی عوض میشین دیگه..

من عوض نشدم و قبلا همینکارو کردم...

چقدر بهش محبت کردم...

یادمه روز ولنتاین بردمش تو یه جای خیلی خلوت...

یه دفعه از تو صندوق عقب ماشین یه خرس نشونش دادم 3 برابر هیکل خودش...

اینکارو انجام دادم... ولی اون زن جسور شد و از دستم رفت... چرا وقتی به شما زنها محبت و توجه میشه ...

چون زن جسور قدر خودشو میدونه زیر بار  زور زندگی نمیکنه.شاید فانتزی شما فانتزی اون نبود.‌‌..

من عوض نشدم و قبلا همینکارو کردم... چقدر بهش محبت کردم... یادمه روز ولنتاین بردمش تو یه جای خیلی خ ...

شاید خوشحالش نمیکرد شما طبق دوس داشتنی های خودتون عمل نکردین؟همسر منم یکبار ولنتاین خرس واسم خرید حسابی دپرس شدم دوس نداشتم

شاید خوشحالش نمیکرد شما طبق دوس داشتنی های خودتون عمل نکردین؟همسر منم یکبار ولنتاین خرس واسم خرید حس ...

چرا اتفاقا خیلی خوشحال میشد.

هرچی دوست داشت و آرزوش رو داشت براش فراهم کردم. طوری که خودشم باورش نمیشد.

یعنی چی فانتزی من فانتزی اون نبود؟ زن محبت نمیخواد؟

یعنی کاری که از دید شما رمانتیک بوده اونو خوشحال نمیکرده یعنی حالش خوب نمیشده با رفتارای شما این معنیش این نیست شما بد بودین یا اون بد بوده مهنیش تفاوتهای آدماس