2777
2789
عنوان

جواب رایولوژی

55 بازدید | 7 پست

سلام ، دکتر برا پسرم عکس رنگی از مچ دست نوشت امروز انجام داد تو برگه نوشته سن استخوان با سن زمان دو نیم سالگی مطابقت دارد خیلی ناراحت شدم ، دقیقا یعنی چی؟ زنگ زدم به دکتر که فردا ببرم نشون بدم بش اما شمارمو گرفت گفت خودم بهت زنگ میزنم تا هفته دیگه ، حس خوبی ندارم یعنی چی با سن دو سال نیمه  مطابقت دارد 😣😣😣

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خيلي كوچيك و ريزه ميزه هست  يعني رشد بچت انداره يه بجه ٢/٥ سال هست  وزنش چقدره

وزنش 14 هست ، پارسال بردمش پیش بهترین متخصص غدد شیراز چکاب کامل ارزش گرفت گفت مشکلی نداره ، اینجا هم یک سال زیر نظر دکتر بود هر ماه داروهای خارجی گرون میداد اما تاثیری نداشت دیگه افسرده شدم یه مدت بیخیالش شدم اما دو ماه دیگه میره مدرسه نصبت به همسالاش ریزه باز بردمش یه دکتر دیگه که اینم آزمایش براش نوشته هنو دارو نداده

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

قدش نسبت به سنش خوب هست ؟؟ دقيق متولد چند هست ؟؟

سه شهریور 92 ، قدش نه کوتاهه نه بلند ،