2777
2789

دیوونس

نمیدونم دلش به کدوم خصلت لجبازی وبداخلاقیم خوشه

والا

خخخخخ

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از در اومد تو انگشتتوبکش روی لبه مبل بعد موهاتو بریز یه ور لبتو یکم گاز بگیر حتما کفش پاشنه ۷سانتی پ ...

بگو نظارت بیشتری رو فیلم دیدنت تو خونه داشته باشن بچه جان 🤣

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊

اگه بخوای شوهرت رو عاشق خودت کنی باید صبر  داشته باشی و این کارها رو انجام بدی 

محبت کن به شوهرت بدون منت ، حموم برو للباس خوب بپوش ارایش کن ، براش ناز کن ، اصلا غر نزن ، از خانوادش بد نگو 

پس با چی میشه نگهش داشت؟

اونی که رفتنیه میره عزیزم با شورت قرمز و دلبری و عشوه و ادا موندگار نیس

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اونی که رفتنیه میره عزیزم با شورت قرمز و دلبری و عشوه و ادا موندگار نیس

اره قبول دارم. اما نمیشه هیچ تلاشی هم نکرد و گفت اونیکه موندگار نیست هرکار کنی میره

ثانیا نمیگیم مردامون رفتنین و ما میخوایم جلوشون رو بگیریم. میگیم چیکار کنیم عشقمون بهم پرحرارت تر شه و زندکیمون بهتر

اول از همه محبت به اندازه کافی

بعد احترام بجا

بعد ظرافتهای زنانه، لباس خوب، ارایش خوب، اراستگی و نظافت

البته اینا خیلی لازمه

ولی شوهرت هیچکدومو نمیبینه و چشمش فقط به قابلمه غذا روی گازه 😂😂😂😂

دنیا گرده

به شوهرت احترام بذار ، مودبانه باهاش حرف بزن ، همیشه تمیز باش ، عطر بزن ، لباسهای کهنت رو بیرون بریز و لباس جدید جایگزین کن  ، ارایش کن ، به ناخن ها و موهات اهمیت بده  ، در ضمن خونت رو تمیز نگه دار ، غذای متنوع ،دسر و ... درست کن ، 

البته با یه روز دو روز نتیجه نمی گیری ،باید صبر کنی و عمل کنی، ببین هیچ وقت از خانواده همسرت بد نگو ، اگه از خانوادش ناراحت شدی کلا فراموش کن و با خانوادش سر و سنگین باش ، یا مستقیم بهشون بگو من از این کار ناراحت شدم ، به همسرت منتقل نکن ،