الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونی که رفتنیه میره عزیزم با شورت قرمز و دلبری و عشوه و ادا موندگار نیس
فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
زن و شوهر اگه توی خونه با دلبری برای هم نمونن یه کی دیگه از بیرون میاد و با دلبری زن یا شوهر رو می بره پس استارتر راه درست رو برای حفظ زندگیت انتخاب کردی
به شوهرت احترام بذار ، مودبانه باهاش حرف بزن ، همیشه تمیز باش ، عطر بزن ، لباسهای کهنت رو بیرون بریز و لباس جدید جایگزین کن ، ارایش کن ، به ناخن ها و موهات اهمیت بده ، در ضمن خونت رو تمیز نگه دار ، غذای متنوع ،دسر و ... درست کن ،
البته با یه روز دو روز نتیجه نمی گیری ،باید صبر کنی و عمل کنی، ببین هیچ وقت از خانواده همسرت بد نگو ، اگه از خانوادش ناراحت شدی کلا فراموش کن و با خانوادش سر و سنگین باش ، یا مستقیم بهشون بگو من از این کار ناراحت شدم ، به همسرت منتقل نکن ،