2777
2789
عنوان

دفع پروتئین ادرار بدون فشار خون بالا

12107 بازدید | 23 پست

بچه ها کسی تو دوران بارداری دفع پروتیین از ادرار داشتن؟هفته چندم متوجه شدین؟

بچه سالم بدنیا اومد؟

با سزارین زایمان کردین؟

من هفته 33هسنم دکتر دفع پروتئین ادرار 24ساعته نوشته فردا باید ببرم

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️

فکر کنم دفع پروتئین انجام نشه خوب نیست؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم خیلیم بالا بود بیمارستان بستریم کردن امپول میزدن بهم فقط قبلش اعلام کردن ک باعث زایمان میشه یهویی .بعد یک هفته اومدم خونه دردم گرفت رفتم برازایمان من ۳۸ هفته بودم ولی 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

خواهرم پروتئینش دفع نمیشد ،بچش تپل و سالم بود اما چندروزه اول که بدنیا اومد هر روز یه امپول میزد بچه،،نمیدونم چرا

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من داشتم خیلیم بالا بود بیمارستان بستریم کردن امپول میزدن بهم فقط قبلش اعلام کردن ک باعث زایمان میشه ...

ولی چی؟

سزارین شدی؟

من داشتم خیلیم بالا بود بیمارستان بستریم کردن امپول میزدن بهم فقط قبلش اعلام کردن ک باعث زایمان میشه ...

توروخدا بگو بعدش چی شد؟

هفته 38که خوبه ریه بچه تشکیل شده؟

سزارین شدی؟

فشار خون هم داشتی؟؟

ولی چی؟ سزارین شدی؟

ولی رفتم برا طبیعی تاشش سانتم بلزشد دیگه نتونستم سزارین شدم .فشارمم بالا نبود فقط ورم دست وپا داشتم 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
توروخدا بگو بعدش چی شد؟ هفته 38که خوبه ریه بچه تشکیل شده؟ سزارین شدی؟ فشار خون هم داشتی؟؟

اره بچه ام سالم و کامل 

علایمت چی بود !از کجا فهمیدی

هیچ علایمی نداشتم ماه هشتم هفته 31رفتم برا ازمایشام که دیدم ادرارم پروتئین دفع میکنه و یکم ورم دارم .

ازمایش چی ؟نکنه منم دارم؟چه خطری داره؟

ازمایش ادرار دادم

اخر ماه هفت دکترت برا سونو و ازمایش خون و ادرار میفرسته

اونجا متوجه شدم.یکم ورم دارم همین