2777
2789
عنوان

بازم بحث شیرین دوران عقد 🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ فضولیای بعضیا تو شخصی ترین مسئله ی دو تا جوون نباشه هیچ استرسی نیس...تو عقد دیگ معمولا همه کار میکنن.واقعا می مونم اگ دو طرف ب سنی رسیدن ک ازدواج کنن پس عقل دوتاشون کامله واسه چی دیگ ی نطر باید بیاد تایید کنه ک خانم بکارت داشته یا نه...

استرس نداشته باش مهم همسرت هست و بس

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..

من وسط تاپیک شما سوال بپرسم نی نی یار نبینه

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
اصلا نمیدونم چیکارکنم. اون بیچاره هم راه میاد باهام. اما خودم خجالت میکشم ازش

خجالت نداره که شوهرته دیگه.چتد وقته نامزدید؟من که خودم با این فرهنگه عجیب مخالف بودم که تا روز عروسی باید صبر کرد.چون همونطوری که خانوما از شب عروسیشون مدل مو و لباس عروس و رقصیدن و آرایششون تو ذهنشونه تو ذهن مردها هم بیشتر از همه چیز عشق بازی اون شب به یادگار میمونه.اونا هم دوست دارن یه شب رویایی داشته باشن.اونوقت فک کن تو بترسی هم واسه خودت میشه یه خاطره ی تلخ و دردناک هم واسه شوهرت.البته بعضیا هم میگن بمونه واسه شبای دیگه و اون شب نه و از این حرفا بعضی آقایون هم به ناچار قبول میکنن اما اصلا از ته دل دوست ندارن شب ازدواجشون و از دست بدن

Hold on God knows what he's doing
خجالت نداره که شوهرته دیگه.چتد وقته نامزدید؟من که خودم با این فرهنگه عجیب مخالف بودم که تا روز عروسی ...

زیاد نیس چندماهی میشه. اخه اون ذوی داشت واسه روز بعد عقدمون .‌فاصلمونم ۸ ساعته‌ . هرسری میاد دو سه روز بعد میره عذاب وجدان میگیرم

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
بپرس عزیزم

من پنج روز پیش غسل کردم...امروز رفتم دستشویی تو ترشحات یه رگه های قرمز خونی دیدم...میترسم..نکنه باردارم

ببخشید سوالم کثیف بود

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢