2777
2789
عنوان

بستن ساک بیمارستان چیا باید ببرم

2207 بازدید | 16 پست

دوستان کسانی که تازا زایمان کردن یا قراره بکنن میشه بگید برای بیمارستان چه چیزایی باید جمع کنم

به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم   
الان که دیگه بیمارستانا همه چی می دن خودشون اما خوار من پوشک و یه دست لباس برای اینکه بچه رو با لباس ...

همین یعنی هیچی لازمش نشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دست لباس صفر قنداق فرنگی حوله نرم برای خشک کردنش مای بیبی برای بچه و پوشک بزرگ برای خودت

البته بیمارستان هم یه دست لباس و حولشو میده ولی ممکنه شکم بچه کار کنه بزنه بیرون خودتم یه دست براش ببری خوبه

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
همین یعنی هیچی لازمش نشد 

نه عزیزم از بیمارستان صاف اومدن خونه همه چیزم تو خونه بود
تو بیمارستانم که خودشون همه چیز داشتن
لباسای خودش
لوازم آرایش
لباس برای برگردوندن بچه به خونه
ساک حمل بچه

اگه بیمارستان چیزی نمیده اینا رو ببر 

من خودم این چیزا رو بردم 

البته اونایی که یادم اومد رو گفتم

واسه نینی چند دست لباس مثلا از هر تیکه ای دوتا  مثل شلوار و بلوز و ...

پوشک 

پتو پیچ

کلاه و دستکش و جوراب

واسه خودت 

شورت یه بار مصرف و پوشک بچه بزرگ از اونا که قدیما مامانا میبستن به بچه ها البته بعضی خانوما الان هم موقع پری استفاده میکنن

یه دست لباس

همه ی مدارک و آزمایش ها و سونو هات شناسنامه و کارت ملی خودت و شوهرت

دوربین

خوراکی هم کمپوت گلابی حتما داشته باش و چیزای دیگه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تا اینجا فهمیدم که یه دست لباس کامل برا نینی  قنداق فرنگی پتو دور پیچ پوشک پماد بچه  شیر دوش شیشه شیر 

اگه بیمارستان چیزی نمیده اینا رو ببر  من خودم این چیزا رو بردم  البته اونایی که یادم اوم ...

قربونت کامل بود

همه حمام نمیکنن که پسر اولم نکردن در کل از بیمارستان بیاد حمام میکنم اون مخیط کثیفه

اره منم بدم میاد مرخص که بشم حمام میکنم