2777
2789

سلام . بچه ها من ی پسر دو و نیم ساله دارم . تو کار منزل بی حوصله ام. احساس می کنم زیادی وقتم داره تلف میشه. نمیدونم چجوری از وقتم بخوبی استفاده کنم. هیچ برنامه روزانه ای هم ندارم.

شماها چجوری ب کاراتون میرسین؟؟ و از وقتتون چجوری بهینه استفاده می کنین؟؟

6 صبح بیدار شده دوش می گیرم صبحانه همسرم رو می دم میام سر کار تا 4 بعد از ظهر می رسم خونه لباسامو عوض می کنم شام آماده می کنم فیلم می بینم یا کتاب می خونم ساعت 8 می رم باشگاه ساعت 10 شوهرم میاد دنبالم با هم میایم خونه شام می خوریم و استراحت می کنیم
************ همه مال قبل بارداری بود
الان از صبح بیدار می شم بالا میارم تا شب که می خوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

6 صبح بیدار شده دوش می گیرم صبحانه همسرم رو می دم میام سر کار تا 4 بعد از ظهر می رسم خونه لباسامو عو ...

واااااااااااای عالی بود تیکه آخرش 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 

من که سرکارم ولی وقتی خونه میرسم با یه بچه ی سه ساله خیلی خسته میشم نمیرسم کامل کارهامو انجام بدم ، فقط فهمیدم که نباید خودمو توی سرکا  خیلی خسته کنم ، چون باید برای خونه هم انرژی داشته باشم 

6 صبح بیدار شده دوش می گیرم صبحانه همسرم رو می دم میام سر کار تا 4 بعد از ظهر می رسم خونه لباسامو عو ...

وای خدا قوت. انشالله پایدار باشی. موفق باشی عزیزم. نگران نباش این دوره بگذره خوب میشی. 

۷ صبح بیدار میشم صبحانه میخوریم بعد کارای خونه و خرید  تا ظهر

ظهر تا ساعت ۷ سر کار بعدش شام و خواب 

روز درمیون هم باشگاه مطالعه هم ندارم😑فقط فضای مجازی😕گاهی وقتا از گوشی گرفتن زیاد حالم از خودم بهم میخوره