2777
2789
عنوان

از خودمان شروع کنیم

97 بازدید | 9 پست

تابستان و اصلاح الگوی مصرف مصرف آب💧

موقع مسواک زدن شیر آب را باز نگذاریم

#از_خودمان_شروع_کنیم 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

کی موقع مسواک زدن شیر آب رو باز میزاره آخه؟  😏

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی موقع مسواک زدن شیر آب رو باز میزاره آخه؟  😏

خیلیا

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خیلیا

اونا واقعا دیگه مشکل دارن 😐

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

من مشکل اصلیم مصرف زیاد برق بود هرجا میرسم اول لامپو روشن میکنم شبا کل خونمون لامپاش روشن بود یه مدته دارم تمرین میکنم کمتر مصرف کنم به فکر  آیندگانمون افتادم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
من مشکل اصلیم مصرف زیاد برق بود هرجا میرسم اول لامپو روشن میکنم شبا کل خونمون لامپاش روشن بود یه مدت ...

لامپ کم مصرف و ال ای دی وصل کن که خیلی ریخت و پاش نشه

اینایی که حیاط وماشین میشورن خیلی رو مخم هستن.

شیراز یه همسایه داشتیم با افتخار میگفت وای مهمون که دآریم روزی سه بار حیاط میشوریم،ماشینشونم که هر روز دم کوچه بود و میشستن،ماشینی که سال به سال تا سر کوچه هم باهاش نمیرفتن.

اه یادم افتاد این کاراشون اعصابم خورد شد😡😡🙅

لامپ کم مصرف و ال ای دی وصل کن که خیلی ریخت و پاش نشه

کم مصرفن اما من اتاق ها و سالن  آشپزخونه همه رو باهم روشن میذارم وقتی هم میام سرکار با اینکه اتاقم نور گیریش خیلی خوبه باز لامپاشو روشن میکنم این یه هفته است دارم تمرین میکنم اگه روشن کردم تا یادم میاد سریع خاموش میکنم چون یه مدته خیلی نامه میاد واسه ادارمون که کم مصرف کنید بخاطر استانهای مثل خوزستان که شدید مشکل آب و برق دارن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏