2777
2789
چرا بهم بزنی

خیلی اختلاف فرهنگی داریم. هر دفعه میگیم درست میشه ولی سر چیزای کوچیک باز مادرش اذیتم میکنه

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری؟ وقتی طلاق نمیده

منم عین تو میترسیدم.ازهمه چی ک طلاق نمیده

ازاین میترسیدم ک وای خدا جام توی خونه بابام.نیس

اما یکبار واسه همیشه تصمیمو جدی گرفتم

شوهرم ی روز ک نشستیم خیلی رک بهم گفت نمیخوامت بیا جدابشیم

من اولش دلگیرشدم...

اما فکرامو کردم

خوبیاش وبدیاشو گذاشتم کفه ترازو

ب خودم گفتم وقتی اون ک مرده اومده قیدمنو زده گفته نمیخوامت چ تضمینیه ک فردا با ی بچه منو بخواد

زندگیمون ب منجلاب تبدیل شده بود

داغونع داغون

قید دلم وقلبمو زدم

فقط لباسامو جمع کردم دونه ب دونه

ومدارکمو بردم والفرار

البته بگم ک مادرم اومد اونجا وخانوادش منومادرمو رسوندن

منم عین تو میترسیدم.ازهمه چی ک طلاق نمیده ازاین میترسیدم ک وای خدا جام توی خونه بابام.نیس اما یکبا ...

الهی بمیرم😢😢

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗
خب اینو عمرا نمیگه نمیخوامت.نمیذاره برم. گرفتارشدم

اما بمن گفت نمیخوامت...

خیلی شیکو مجلسی گفت نمیتونم این زندگی رو ادامه بدم

منم با این ک فهمیده بودم اعتیاد داره وقهرنرفتم 

اما موندم سر زندگیم

تا اینک این حرفو زد

منم قیدشو زدم

فهمیدم خیانتم ب موارد خاصش اضافه شده😑

همه مشكلات دارن،من خسته ام از خيلي چيزا،از مادرم كه شوهرمو دوست نداره و حتي دلش واسه منه بدبخت نميسوزه،از برادرم كه يادش رفته يه خواهر داره،از همشون دلگيرم،فقط دلم به مرد زندگيم خوشه كه واسم از همه چيزش ميگذره،دلم به نينيم خوشه كه فقط ببينمش،اگر نه با اين وضعيت جامعه گاهي ميگم اگر بميرم خيليا راحت ميشن،شوهرم شرمنده نيست كه ٣ ماهه حقوق نگرفته،مادرم تلاشش اين نيست كه جدا شم،خواهرم زير آبمو همه جا نميزنه كه شوهرش آشغاله و اينا....خسته ام از خانوادم كه يه ماه بعد عروسيم نابود كردن زندگيمو و يه دنيا شرمندگي واسه من جلو همسرم گذاشتن

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️