2777
2789
عنوان

كيا با بچه دار شدن زندگيشون بهتر شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 46 پست
خانواده اون كه دمار از روزگارم دراوردن پدرش كه ميگفت عروس بايد تو خونه حبس باشه هيچ جا نره حتي دم در ...

این مدل زندگی دیگه اسمش رندگی نیست عزیز من

بردگیه

بهنظرم توی جلسات زوج درمانیتون حتمن این قبیل مسائلو در راس قرار بده و شر این موجودات رو از سرت بکن

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
به طرز وحشتناک و غیر قابل تصوری....مشکل اصلیم با خونوادش بود...و خب یه سری مشکلات شخصی و خوانوادگی ب ...

عين من خيلي بده من تا مرز طلاق پيش رفتم اما باز برگشتم و آقا پررو تر شد...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاش ميشد منم قطع رابطه ميكردم واقعا بيسوادن فقط بلدن چرت و پرت بگن و بخورن و بخندن و مسخره بازي.... ...

تحصیلات آکادمیک ضامن شعور نیست عزیزم

این یه نکته بود صرفا

ولی امیدوارم و از خدا میخوام که زندگیتون روی روال بیفته و دخالت ها تموم شه😘

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
این مدل زندگی دیگه اسمش رندگی نیست عزیز من بردگیه بهنظرم توی جلسات زوج درمانیتون حتمن این قبیل مسا ...

واقعا جاريم برده و كلفت شده براشون نميدوني چه زندگي داره مثلا خيلي خوشبخته اما تو سن ٢٩سالگي ناراحتي اعصاب گرفته ...

خيلي خيلي خيلي دختر ماه و خوبيه اما متاسفانه چوب سادگي و اينكاراشو منم خوردم و دارم ميخورم چون همش مقايسه ميكردن تو دعواها مه تو هم بايد مثل اون باشي اما من و هر دفعه رواني تر كردن و الان شوهرم ديگه ميذاره خودم برم و بيام ...

باور كن اصلا اصلا درك و منطق ندارن كلا همشون مشكل اعصاب دارن...شوهر من كه از همشون عصبي تره...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
تحصیلات آکادمیک ضامن شعور نیست عزیزم این یه نکته بود صرفا ولی امیدوارم و از خدا میخوام که زندگیتون ...

به نظرم بي تاثير نيست من ديدم افرادي كه تحصيلات اكادميك دارن و شعور ندارن اما منظورم به خانواده شوهر خودم بود واقعا فكر ميكنن عهد قجره

تحصیلات آکادمیک ضامن شعور نیست عزیزم این یه نکته بود صرفا ولی امیدوارم و از خدا میخوام که زندگیتون ...

ممنون 🙏🙏🙏

شوهرم خيلي بچه دوست و همش ميگه يكي بيار...اما من نميتونم ميخوام ببينم كسي بوده كه با اومدن بچه از خا ...

ن تا وقتی شوهرت درست نشده اصلا بچه دارنشی .من قبل ازاینکه شوهرم باهام خوب شه مادرشوهرم زنگ زد وخودشو زد به مظلومیت وگریه که من ارزو دارم نوه دارشم !!!تو همچین شرایطی اصلا خوب نیس بچه چون دیگه هیچ وقت شوهرت عوض بشو نمیشه نمیتونی تغیرش بدی 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ن تا وقتی شوهرت درست نشده اصلا بچه دارنشی .من قبل ازاینکه شوهرم باهام خوب شه مادرشوهرم زنگ زد وخودشو ...

اره بخداااا اونا گير ميدن...همش يه سره ميگن بچه بيارين ميخوان دهن منو ببندن...منم رابطه ام با شوهرم سردتر شده بهش گفتم به خانوادت بگو ما بچه نميخوايم... تا زماني مه هيچي درست نشده...البته تو اقدام بودم دوسال دوماه پيش هم رفتم دكتر امپول و قرص و...جواب نگرفتم...

هرچي صلاح خدا باشه

ن تا وقتی شوهرت درست نشده اصلا بچه دارنشی .من قبل ازاینکه شوهرم باهام خوب شه مادرشوهرم زنگ زد وخودشو ...

واي عزيزم اومدي اينجا؟؟؟😳😳تاپيك هامو ميخوني؟؟؟

دختر خالم 10 سال درمان کرد تا بچه دار شه.باردار شد شوهرش با لگد میزد تو شکمش.ی شوهر موجه داشت تو اجتماع و مردم دوست و خوش برخورد.بعدم ک بچه ب دنیا اومد اخلاقش گندتر شد.دخترخالم بعد از 22سال دنبال کارهای طلاقشه...خونه جدا گرفته با پسرش زندگی میکنن.پسرش همش افسردس.وقتی بچه بود ب باباش میگفت کرم خاکی یا ی سری القاب بد...

دختر خالم 10 سال درمان کرد تا بچه دار شه.باردار شد شوهرش با لگد میزد تو شکمش.ی شوهر موجه داشت تو اجت ...

واي خداااا چه شوهريييي.... نميدونم خدا پس كجاست؟؟؟؟؟

واي خداااا چه شوهريييي.... نميدونم خدا پس كجاست؟؟؟؟؟

خدا همینجاست و همه جاست.دخترخالم عقلشو داده بود دست مامانشو مادربزرگمون.ب زور نمیشه کسی رو تغییر داد.من خودم چند روز تو کش و قوس همین موردم.هرچی میگن  بچه میخوایم راضی نمیشم.شوهرم خیلی عشقه ولی ی جورایی زیادی حساسه و من نمیتونم همیشه نازکش آقا باشم

من با بچه دار شدن زندگیم عالی شد.البته شوهرم بچه خیلی دوست داشت و هر سری میدید کسی باردار شده میگفت چرا نمیذاری یه بچه داشته باشیم الانم خیلی مراقب بچمه و کمکم میکنه و با اینکه یه بار دیگه باردار شدم خیلی خوشحاله .....بچه مخصوصا دختر......خیلی بابایه و این باعث میشه پدر بچه به زندگی  امیدوار بشه و برای دیدن بچه هاش لحظه شماری کنه.....

واي عزيزم اومدي اينجا؟؟؟😳😳تاپيك هامو ميخوني؟؟؟

😅😆

عزیزم انشالله هرچی صلاحته قسمتت بشه .منم چندسال طول کشید رابطمون خوب شه والان باردارم خیلی راضی ام که دیربچه دارشدیم تو هم هروقت صلاحت باشه باردارمیشی❤

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من با بچه دار شدن زندگیم عالی شد.البته شوهرم بچه خیلی دوست داشت و هر سری میدید کسی باردار شده میگفت ...

شما مشكلي داشتي با همسرت؟