2777
2789
عنوان

كيا با بچه دار شدن زندگيشون بهتر شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 46 پست
چقدر خوشحالم که اقدام کردی برای ساختن خودت و زندگیت به هیچ چیز فکر نکن فقط به مشاورت فکر کن و حرف ه ...

شما هم مشكل داشتي؟؟؟؟من همسرم با خانوادمم رفته رو دنده لج و بي احترامي😭😭😢😢

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

[QUOTE=63091282]بچه ها شما شوهراتون چه جورين؟؟؟؟ چه طور مديريت ميكنيد زندگي و؟؟؟؟ من اصلا سياست ندارم مناسفانه.... ...[/بنظرم سیاست تا حدی باید توی خونت باشه یعنی از مادرت یاد گرفته باشی.بقیه اشو با کتاب خوندن و مشاوره و کانالای مختلف بدست بیاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=63091282]بچه ها شما شوهراتون چه جورين؟؟؟؟ چه طور مديريت ميكنيد زندگي و؟؟؟؟ من اصلا سياست ندار ...

مامانم متاسفانه سياست نداره😢

هيچوقت هم شوهرمو دوست نداشته از اولين روز...

و شوهرم اينو فهميد حتي بهم گفت و من دلم براش سوخت...

از اونروز رابطه شوهرمم و مامانم جالب نيست...

و با كوچكترين حرف مامانم شوهرم از كوره در ميره قهر ميكنه قاطي ميكنه حالا هرجا و جلوي هركسي ميخواد باشه😢😢😢

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

من خیلی ب شوشو چشم میگم.خیلی بهش خدمت رسانی میکنم.همیشه آراسته ام.هم خودم هم دختر 2 ساله ام هم زندگیم.پیش خونواده ی خودم و خودش خیلی میبرمش بالا.اقتدرشو حفظ کردم همیشه.خیلی شیطونم و لوند.بخدا واقعا اغراق نمیکنم.همه اینا رو انجام دادم.5 ساله ازدواج گردم و خیییییللللیییییی از زندگیم راضیم

شما هم مشكل داشتي؟؟؟؟من همسرم با خانوادمم رفته رو دنده لج و بي احترامي😭😭😢😢

به طرز وحشتناک و غیر قابل تصوری....مشکل اصلیم با خونوادش بود...و خب یه سری مشکلات شخصی و خوانوادگی با والدین خودم

مادر پدرش امونم رو بریده بودن...از انواع بی حرمتی ها و بد دهنی ها و دخالت ها و دعوا به سر حد انفجار رسیده بودم...اما الان  طرز رفتار باهاشون رو از بر شدم...طوری که جرات کوچک ترین توهینی به من رو ندارن...ازم حساب میبرن و همین رو هم میخواستم..هر چند که هنوزم ازشون متنفرم به خاطر سابقه خرابشون

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
مامانم متاسفانه سياست نداره😢 هيچوقت هم شوهرمو دوست نداشته از اولين روز... و شوهرم اينو فهميد حتي ...

بنظرم باید روی مامانتم کار کنی.اگه دوست داره و زندگیت واسش مهمه باید کوتاه بیاد و کمکت کنه

مامانم متاسفانه سياست نداره😢 هيچوقت هم شوهرمو دوست نداشته از اولين روز... و شوهرم اينو فهميد حتي ...

این توصیفاتی که از حال مادر و شوهرت داری برام آشناس...میتونم بگم تقریبن من مثل شوهرتم...و مادر پدرش مثل مادرشما...البته بلا تشبیه

ولی خب من هم خیلی صبوری کردم صبر هم حدی داره...ولی جلوی روشون خوب بودم و توی خونه جهنم برای پسرشون درست میکردم...واااای که اگه میدونستن چه برزخی اینجا دور پسر نازنینشون رو گرفته هیچ وقت انقدر با عروسشون بی رحم رفتار نمیکردن

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

[QUOTE=63091401]من خیلی ب شوشو چشم میگم.خیلی بهش خدمت رسانی میکنم.همیشه آراسته ام.هم خودم هم دختر 2 ساله ام هم زندگی ...[/QUOTE

انشالله هميشه خوش و خوشبخت باشي و از چشم بد به دور...

متاسفانه من اصلا زبون محبت آميز ندارم😔هيچوقت مامانم بهم نگفت باشوهرت چه جوري باش ...يادمه از روز اول باهاش مشكل داشت و ساز طلاق ميزد...هنوزم كه هنوزه مشكل داريم و غر زدنهاي مامانم امونم و بريده...

البته حق داره چون بي احترامي زياد كرده،بحث و درگيري...

منم اصلا بلد نيستم زبون خاصي داشته باشم 😢

[QUOTE=63091401]من خیلی ب شوشو چشم میگم.خیلی بهش خدمت رسانی میکنم.همیشه آراسته ام.هم خودم هم دختر 2 ...

من تا حد زیادی به شوهرت حق میدم...البته نه به رفتار هاش به حسی که داره

خودم هم تجربش کردم

حالا روانشناست بهت میگه که چه جور با مادرت و همسرت رفتار کنی که این مدل رفتار ها به حد اقل برسه...شوهر من نقش تو رو داشت...خوب از پسش بر اومد

این توصیفاتی که از حال مادر و شوهرت داری برام آشناس...میتونم بگم تقریبن من مثل شوهرتم...و مادر پدرش ...

چه برزخي؟؟؟😳😱😱

بخدااا خيلي خسته ام زبونم مو دراورد از بس باهاش حرف زدم ...😭😭

[QUOTE=63091401]من خیلی ب شوشو چشم میگم.خیلی بهش خدمت رسانی میکنم.همیشه آراسته ام.هم خودم هم دختر 2 ...

شرایطتت سخته واقعا.چون کسی رو نمیتونی تغییر بدی و دور ک برت پرن از آدمای لجباز و بی سیاست.و خودتم بی تجربه و خام.ولی با جلسات مشاوره طولانی میتونه درست بشه

چه برزخي؟؟؟😳😱😱 بخدااا خيلي خسته ام زبونم مو دراورد از بس باهاش حرف زدم ...😭😭

بد برزخی بود...تقصیر مامان باباش هم بود

من و شوهرم نزدیک ده جلسه مشاوره رفتیم تا زندگیمون درست شد

تقریبن هفت ماه هم قطع رابطه کامل بودیم

مشاورم بهم گفت تا وقتی رابطه دو نفره تون مثل سابق نشده به رابطه ت با خونواده شوهرت فکر هم نکن

اول بین مادو تا رو جوش داد

بعد مامانش اینا رو حاظر شدم هر ماه یه بار تحمل کنم

این توصیفاتی که از حال مادر و شوهرت داری برام آشناس...میتونم بگم تقریبن من مثل شوهرتم...و مادر پدرش ...

خانواده اون كه دمار از روزگارم دراوردن پدرش كه ميگفت عروس بايد تو خونه حبس باشه هيچ جا نره حتي دم در خونه...براي بيرون رفتن بايد يكي باشه باهاش ....من پنج سال سر اين موضوع جنگيدم تا درست شد البته نه كامل اما راحت شدم...

جاريم با دوتا بچه هنوز جرات نداره تنها جايي بره چون با اونا زندگي ميكنه و واقعا عين زندانيه....

مسلما شوهرم با اين فرهنگ بزرگ شده و ما خيلي مشكل داشتيم و داريم...

پدرشوهرم نميذاشت دوتايي بريم مسافرت كه هنوزم نرفتيم فقط شهرهاي نزديك دوتايي رفتيم...

يعني پدر منو دراوردن

بد برزخی بود...تقصیر مامان باباش هم بود من و شوهرم نزدیک ده جلسه مشاوره رفتیم تا زندگیمون درست شد ...

منم تحملشون ميكنن واقعا چون ذات خراب و بدجنسي دارن سياستشون فوقالعادس... اما من خيلي احمق و ساده ام😢😢

بد برزخی بود...تقصیر مامان باباش هم بود من و شوهرم نزدیک ده جلسه مشاوره رفتیم تا زندگیمون درست شد ...

كاش ميشد منم قطع رابطه ميكردم واقعا بيسوادن فقط بلدن چرت و پرت بگن و بخورن و بخندن و مسخره بازي....

من همه خانوادم تحصيلكرده و پزشك و مهندس و... خودم مترجمي خوندم اما شوهرم ديپلمه اس...همه چي و سر سري ميگيرن...مادرشوهرم غصه هيچي و نميخوره هيچ مريضي نداره...من كه جاي نوه اشم هزارتا مريضي پسرش بهم داد