2777
2789

سلام من شوهرمم خيلي خانواده پرسته،لجبازه،كاراي بچگانه زياد ميكنه كه روي اعصابه خيلي خسته شدم....

مامانش ميدونه من از بعضي رفتارا خوشم نمياد اما با مرد گنده كه شوهرمه عين بچه ها رفتار ميكنه...

رابطه شوهرم با خانوادم رو لج و لجبازيه و يه روز خوبه يه روز بد...٧ساله ازدواج كردم به دنبال درمان براي حامله شدن بودم اما ميبينن با اين رفتار و كردارهاي شوهرمم انگار بچه دار شدن معضل ميشه...

كسي بوده كه شوهرش با اومدن بچه خيلي تغيير كنه؟؟؟

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

عزیزم مشکلات شما به هیچعنوان با بچه حل نمیشه

با مشاوره حل میشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرم کسی بوده و اگر هم احیانن خیلی زیاد باشن کسایی که با بچه بهتر شدن لزوما دلیل نمیشه شما شوهرت هم مثل اونا باشید

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

شوهرم خيلي بچه دوست و همش ميگه يكي بيار...اما من نميتونم ميخوام ببينم كسي بوده كه با اومدن بچه از خانوادش كمي فاصله بگيره!؟؟؟

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

تجربه ثابت کرده؛

بچه  

هیچ زندگی  سردی  رو گرم 

هیچ فرد بد اخلاقی  رو خوش اخلاق

هیچ فرد معتادی  رو ترک 

هیچ اختلافی  رو حل 

نکرده و نمیکنه و نخواهد کرد ....

بلکه بچه

مکمل خوش بختیه

زندگی گرم و صمیمانه رو  ؛  گرمتر و صمیمانه تر میکنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تجربه ثابت کرده؛ بچه   هیچ زندگی  سردی  رو گرم  هیچ فرد بد اخلاقی  رو خو ...

واقعا ممنونم ازت✋✋

عزیزم مشکلات شما به هیچعنوان با بچه حل نمیشه با مشاوره حل میشه

اره اونكه حتما بايد بريم

اخه ما ٧ساله ازدواج كرديم و دوسال هم هست كه بچه دار نميشيم احساس ميكنم شوهرم لجباز و سرد شده...

خيلي بچه دوست داره اما من ديگه گفتم نميخوام تا زمانيكه كه تغيير كني...

قراره پس فردا بريم مشاوره ...انشالله خدا كمك كنه🙏🙏🙏

واقعا ممنونم ازت✋✋

حواست باشه خودتو اینطوری قانع نکنی.فردا که مادر بشی بیشتر باید بتونی رو شوهرت حساب کنی واگر به اینکارش ادامه بده نه فقط یه زن تنها که یه مادر تنها خواهی بود.پس ریسک نکن.اولا اصلاحش کن بعد

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اره اونكه حتما بايد بريم اخه ما ٧ساله ازدواج كرديم و دوسال هم هست كه بچه دار نميشيم احساس ميكنم شوه ...

بهترین کارو میکنی.قشنگ واسه مشاور تو جلسه اول که خصوصیه توضیح بده.تا بتونه تو جلسه دونفری روش کار کنه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اره اونكه حتما بايد بريم اخه ما ٧ساله ازدواج كرديم و دوسال هم هست كه بچه دار نميشيم احساس ميكنم شوه ...

چقدر خوشحالم که اقدام کردی برای ساختن خودت و زندگیت

به هیچ چیز فکر نکن فقط به مشاورت فکر کن و حرف هایی که میخوای بهش بزنی

درباره این موضوع هم هر چی هست و نگرانی داری بهش بگو

خیلی دقت کن که مشاورت رو درست انتخاب کرده باشی

گاهی اوقات تا به آدم دلخواهت برسی باید چند نفر رو امتحان کنی

خود من بعد از چند بار مشاور عوض کردن اونی رو که میخواستمو یافتم و تا آخر هم پیش همون میرم 

راست میگن دوستان.استارتر عزیز.این تفکر اشتباهه ک فکر کنی زندگی سرد و بچه گانه با بچه گرم و شیرین میشه تازه بچه هم درگیر مسایل شما میشه.پس اول مشکلاتتو با شوهرت حل کن بعد روی خودتم کار کن و ضعفاتو بشناس و رفع کن بعد ب فکر شیرین تر گردن زندگیتون باشید.اصلا هم برای حرف اقوام و نزدیکانی ک میگن بچه بیار تره خورد نکن

بچه ها شما شوهراتون چه جورين؟؟؟؟

چه طور مديريت ميكنيد زندگي و؟؟؟؟

من اصلا سياست ندارم مناسفانه....

شوهرم آدم گرم مزاج و مهربونيه... برعكس من سرد و جدي هستم...

البته اون عصبيه و كم و بيش رفتارهامون مشكل ساز شده...من سعي كردم خودمو درست كنم اما اون هيچ تلاشي واسه تغيير رفتارهاش نميكنه اصلا عين بچه ها ميشه مخصوصا وقتي پيش خانوادشه... لوس و بچه ننه و حال بهم زن🙄🙄🙄