2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی و ناامیدی

776 بازدید | 39 پست

دوماه هست که دکترم بهم قرص کلومفن و لتروزول و امپول زیرجلدی و امپول اچ سی جی میده فولیکدل بالغ هم دارم شوهرمم ازمایش اسپرمش سالمه خودمم ازمایشام سالمه ولی بازم حامله نمیشم چهارروز دیکه موعد پریودمه امشب بیبی چک زدم منفی شد خیلی حالم گرفتست.خدایا.میشه برام دعا کنین همه میگن بعد سقط ادم زود حامله میشه مال من ۵ ماه گذشت ولی بازم خبری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس ب خودت راه نده,میدونم سخته ولی اگه ریلکس باشی زودتر جواب میگیری,شاید زود بی بی چک زدی بزار ازموعدت بگزره,ضمنا تو که دارو مصرف میکنی میتونی ای یو ای انجام بدی هزینش ۵۰۰هزارتومن فک کنم,زودتر جواب میگیری

عزیزم تازه ۴ روز دیگ موعد پریودته بی بی چک زود زدی حداقل باید ی هفته بگذره تا جواب بده ان شاالله باردار باشی عزیزم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
چرا زود میزنی انرژی منفی میدی؟؟ به خاطر همین که تو مخت رفته هنوز نشده  هر وقت تونستی واقعی بع ...

والا تدم نخادفکرم‌کنه یهو میاد توی ذهنم من بعد ۱۲ سال دوستی به شوهرم رسیدم الانم نزدیک یکساله تو اقدامم واس بچه یدونه هم که سقط شد سنمم که داره بالا میره مگه میشه بهش فک نکرد

ب نظرت زود بی بی نزدی ؟ ناامید نشو 

امیدت ب خدا باشه عزیزم ....شما الان فقط منتظری یه بی بی مثبت بشه ...همچی بعد این مثبت شدن شروع میشه بخدا ....دوران بارداری خیلی پر از استرس و نگرانیه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤