2777
2789
عنوان

ما زنا خیلی جالبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم اگر نون حلال به بچهاش بده اگر خوب بزرگشون کنه اگر بهشون یاد بده که چطور احساس و منطق رو از هم جدا کنن اگر مسئولیت پذیری و انصاف و وجدان داری یادشون بده احترام یاد بده مطمعنا عروسشم زن کاملی خواهد بود

والا من عروس مثل خودم گیرم بیاد دست و پاشم میبوسم ولی واقعا یه چیزایی ادم میبینه که کلا از عروس جماعت میترسه . با خانواده شوهرمم مشکلی ندارم با عروس کوچکه هم خوبیم عالی ولی بزرگه ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من این مصاحبه های بعضی بازیکنا یا هنرمندارو که میبینم از عشق به مادرشون میگن همش یاد عروسهای نینی سایتی میوفتم که چشم دیدن محبت پسر به مادرش رو ندارن.میگم اگه زنِ این فوتبالیستا بودن حتما از غصه دق میکردن.

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.
بیشتر کرم از عروساس

زن داداشت کاری کرده انقدر شاکی هستی؟؟😂😂😂 یا خودت عروسی هستی که کرم داری؟😛😛😛

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
من مطمئنم اگر مادرشوهري از عروسش بدی ببینه،حتما خودش عروس بدی واسه مادرشوهر ش بوده،😊

نه قبول ندارم

من مادرشوهرم مادر شوهر نداشته

ولی من ورپریده گیرش اومدم  

اینجا جواب چیه

نه قبول ندارم من مادرشوهرم مادر شوهر نداشته ولی من ورپریده گیرش اومدم     اینجا جواب چی ...

استثنا هم وجود داره

ولی هرکی باهردست بده با همون پس ميگیره،من سر خودم میترسم،

سعی میکنم عروس خوبی باشم،که عروسم خوب باشه😆