2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .من  بخاطر کنکورم داشتم و دکتر بهم بتامتازون داد که اصلا خوب نبود بعد یک نفری ماینوکسیدیل رو بهم معرفی کرد  منم پنج درصدش رو استفاده کنم البته مدت زمان طولانی . واقعا عالی بود. ولی باید همیشه استفاده کنی و گر قطع کنی بازم برمیگردی به سابقت نه کاملا ولی بازم ریزش پیدا می کنی. 

الان قطعش کردی یا هنوز استفاده میکنی 

نه من قطع کردم . اخه سفیدک میشه روی پوستم از وقتی ازدواج کردم مجبور شدم قطعش کنم .فقط بخاطر سفیدک .چون همه می پرسیدن .  اون اوایل استفاده خارش و سوزش و التهاب داره ولی بعدا پوست عادت می کنه . ولی خیلی قوی هست مواظب باشین جای از صورتتون لمس نکنه که مو.در میاد. من که خیلی راضی بودم. اتفاقا امشب تو فکر بودم فردا بخرم.دیگه عروسی کردم راحت تو خونه استفاده می کنم. 

الان ابروهات از اولش بهتر شده؟سفیدک چجوریه مثل شوره است؟

اره از اولش بهتر شده ولی تو مدت استفاده ام محشر شد. من هشت ماه مداوم استفاده کردم .اصلاح ابرو هم کم داشتم و اجازه دادم ابرو هام خوب استراحت کنن . اینقدر پر و پهن و مشکی شد .اتفاقا وقتی اصلاح کردم خیلی زیبا شدم . خخخ همون حدود زمان شوهرم دیدم و عاشقم شد   

البته من از اول تاج خوبی نداشتم اما بهتر شد . ولی واقعا بقیه قسمتای ابروم خیلی عالی شد و خیلی ضخیم شد تار ابروهام. فقط باید صبور باشی .  سفیدک  یعنی وقتی استفاده می کردم و خب محلوله بعد خشک که میشد حالت سفیدی داشت اون قسمت و کمی خشک میشد و من کرم مرطوب کننده میزدم و از خونه خارج میشدم . شاید با پوست شما بهتر باشه .من پوست حساسی دارم. 

مرسي عزیزم از اطلاعات خوبت

خواهش میکنم. اتفاقا قیمتش هم مناسبه احتمالا الان ده دوازده تومن باید باشه.  ممکنه این مشکلات که برای من داشت برای شما نباشه.اگه استفاده کردین صبور باشین .با یک ماه دو ماه خیلی عالی نمیشه. موفق باشین.

خواهش میکنم. اتفاقا قیمتش هم مناسبه احتمالا الان ده دوازده تومن باید باشه.  ممکنه این مشکلات که ...

ببخشید عزیز تو مدتی ک ماینوکسیدیل میزدی ریزش نداشتی؟الان ک قطع کردی ریزش داری؟اگر ریزش داری بیشتر از قبله یا کمتر؟شرمنده زیاد سوال پرسیدم من بدجوری ریزش دارم دیگه اعصابم بهم ریخته

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ببخشید عزیز تو مدتی ک ماینوکسیدیل میزدی ریزش نداشتی؟الان ک قطع کردی ریزش داری؟اگر ریزش داری بیشتر از ...

نه عزیزم خواهش میکنم اینجاییم که جواب همو بدیم .  تو مدت استفادهنه ریزش نداشتم اتفاقا اینقدرابروم ضخیم شده بود که یه دوباری که اصلاح کردم به سختی ابروم کنده میشد و خیلی درد ناک بود اصلاح برام . بعد که قطع کردم ریزش داشتم  ولی کمتر از قبل . باید مداوم استفاده کنی . 

نه عزیزم خواهش میکنم اینجاییم که جواب همو بدیم .  تو مدت استفادهنه ریزش نداشتم اتفاقا این ...

چ خوب واقعا، مرسی عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید