2777
2789
عنوان

اپیلاسیون در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 45 پست
چه جالب من شنیدم تو بارداری ضرر داره

اتفاقا من خیلی حساس بودم میترسیدم ولی از دکترم پرسیدم گفت هیچ موردی نداره ارکی بزرگش میکنن ولی بهتره تو سه ماه اول ک مغز جنین رش میکن فقد استفاده نشه 

من که شکمم مث یه کوه جلومه اصلا تعادل هم ندارم که کاری کنم😞

😔😔😔چه کنیم واقعا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزر که شنیدم میگن خطرناکه ، ولی اپیلایسیون بعید میبینم خطر داشته باشه ، ولی محض احتیاطم که شده نرو 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
من که شکمم مث یه کوه جلومه اصلا تعادل هم ندارم که کاری کنم😞

با اینه راحت یا از همسرت کمک بگیر اخرا خیلی سخته من تازه فارغ شدم ی گرفتاریایی داشتم با این موضوع خخ

اتفاقا من خیلی حساس بودم میترسیدم ولی از دکترم پرسیدم گفت هیچ موردی نداره ارکی بزرگش میکنن ولی بهتره ...

این مطلب رو بخونید خوب توضیح داده که چ نوعش مضره

https://www.2life.ir/بارداری/استفاده-از-نوره-در-بارداری-و-حاملگی

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
من که دارم در بدر دنبال یه اپیلاسیون کار فرز میگردم چون قبلی که رفتم خودش هم استرس داشت و خیلی دست و ...

نه اپی ک الان نمیشه..من بعد دو سال نمیتونم برم که..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این مطلب رو بخونید خوب توضیح داده که چ نوعش مضره https://www.2life.ir/بارداری/استفاده-از-نوره-در-ب ...

من خودمموقبلا تو نت میخوندم خیلی میترسیدم ولی چون دکترم گفت دیگ نترسیدم هر نوعش رو استفاده کردم 

با واجبی بزن

ضرر نداره در بارداری ؟؟ چون شیمیاییه😐

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
اتفاقا مخصوص اپارتمانیا هس اصن هیچ بویی نداره

من از همون ها هم استفاده کردم یک مدت ولی بازم یک کم بو داشت عزیز دلم ولی خب به هر حال بهتره ادم ریسک نکنه ممکنه برای شما اتفاقی نیفتاده باشه ولی برای این فرد خدای نکرده مشکلی پیش بیاد همون جور که اپیلاسیون برای من مشکلی پیش نیاورد ولی ممکنه برای ایشون چون میگه کشش و اینا داره مشکل ایجاد کنه با توجه به یک سری تجربه ها من میگم اگه واقعا میترسن ایشون از تیغ استفاده کنن چون واقعا یک چیزهایی بعدا فقط پشیمونی داره من فقط خواهرانه نظرم دادم و از انجایی که یک سری مشکلات بچه ها زیاد شده بهتره تا جایی که میشه احتیاط کنیم همین خیلی چیزا همون لحظه خودش نشون نمیده متاسفانه ........ انشاالله همه بچه ها سالم به دنیا بیان و سالم بمونن همین ...........یک مادر که الان بچه اش دچار مشکله مثل من میفهمه این جمله یعنی چی همین 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من که دارم در بدر دنبال یه اپیلاسیون کار فرز میگردم چون قبلی که رفتم خودش هم استرس داشت و خیلی دست و ...

من یکی میشناسم نمیدونم میتونی بری پیشش یا نه واقعا فرزه من از سال 93 دارم میرم پیشش

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊