2777
2789
عنوان

نايب الزيارتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 53 پست

دعام کن شوهرم بره سرکار تا منم زود برم پابوسش

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای داداشم دعا کن حتمااااا فدات بشم بگو منو هم بطلبه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

عزیزم واسه پسرم دعا کن عاقبت بخیر بشه و راه درست رو تو زندگیش پیدا کنه اسمش آرمین

واسه آرامش خودم هم دعا کن

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

من بی نظرم و تو بی نظیر

عزيزاي دلم براي تک تکتون دعاميکنم گوشيو جلوم ميذارم و دعاتون ميکنم الهي همتون حاجت روابشين

عزيزم سلام منو برسون بهشون و بگين منتظرم من 

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم